Аксесоари за кукли

Покажи:
Сортирай по:

Array Сешоар и четка за коса - Braun Satin Hair 7

Array Сешоар и четка за коса - Braun Satin Hair 7 - Вашата малка госпожица иска да има красива приче..

32.30 лв

Ecoiffier Бебешка стая

Ecoiffier Бебешка стая - колко интересни и увлекателни за децата са игрите с любимата кукла. Те са в..

66.90 лв

Ecoiffier Бебешки център за кукли Изчерпано

Ecoiffier Бебешки център за кукли

Ecoiffier Бебешки център за кукли - една страхотна играчка за всяко малко момиче. Комплектът включва..

46.90 лв

Аксесоари за кукли

Коя е най-предпочианата детска играчка от малките момичета? Какво да подарим за празника на нашето любимо дете? С какво да го зарадваме? Без съмнение едни от най-желаните и най-подходящи детски играчки за момичета са куклите. Малките момичета израстват докато играят с най-различни кукли и несъзнателно в тях се поражда желание и те да приличат на своята любима кукла за игра.

 

Днес на пазара в България се предлагаизключително голям брой и всякакво най-различно разнообразие от кукли. Те всички една от друга са по-красиви, по интересни и с повече функции. Можем да намерим такава кукла, точно каквато желае нашето любимо дете.

 

Някои кукли за деца са в комплекти с различни животни като куче, коте или конче. Това разнообразява играта с куклата. Други кукли притежават голям гардероб пълен с най-различни дрехи и могат да се преобличат и преобуват. Това занимание е винаги много интересно за малкото момиче. Има и кукли, които имат красиви и дълги коси, които могат да се решат и да им се правят най-различни модерни и стилни прически. Варианти има още много и те всички ще впечатлят вашето дете. Куклата може да е брюнетка или блондинка, може дори да е комплект от няколко кукли. Към куклата може да има и мебели за обзавеждане на мечтания дом. И с всичко това съвсем не се изчерпват всички варианти. Съществуват и много други варианти за игра.

 

Е вече, ако сме избрали каква кукла да подарим на детето си, то можем сега да помислим и какво предлага пазара като допълнителни аксесоариза кукли. Различните видове аксесоари за кукли ще направят играта още по-забавна, по-увлекателна и по-разнообразна. Това са допълнителни играчки, които ние закопуваме отделно, но след това ги прибавяме към забавната игра с любимата кукла. Подобен тип детки играчки могат да са различни мебели за обзавеждане на кукленската къща: маси, столове, гардероби, легла и много други. Една много хубава придобивка е и детската количка за кукли. С тази количка детето ще се чувства като истинска майка и ще може да излезе на разхода със своята кукла, както майката излиза със своето малко бебе.

 

Ние от онлайн Детски магазин Jerrykids сме подбрали един голям и разнообразен асортимент от най-различни детски играчки – аксесоари за кукли. С тях вие ще превърнете играта на любимото дете в истинско удовослствие. Разгледайте нашите предложения и при възникнали въпроси не се колебайте да ни потърсите!

Най-красивата кукла на света не бива да остава дълго време на витрината в Детския магазин – тя може да бъде вашата сбъдната мечта!