Детски лаптоп

Покажи:
Сортирай по:

Фишър Прайс Смартфон на български език

Фишър Прайс Смартфон на български език - Нов елегантен смартфон на български език за всяко модерно д..

19.90 лв

Таблет Откривател

Таблет Откривател - 40 функции, които помагат на детето да обогатява своите знания докато се забавля..

44.99 лв

Мини таблет Барт син

Мини таблет Барт син - 40 различни функции с образователна цел и забавление в този мини таблет Барт ..

34.99 лв

Мини таблет Барт розов

Мини таблет Барт розов - 40 забавни и образователни функции съчетани в този мини таблет Барт розовМи..

34.99 лв

Забавен Смартфон за деца

Забавен Смартфон за деца - Забавен и образователен смартфон за деца. Развивайте интелекта и сетивата..

12.90 лв

Образователен лаптоп на български език Изчерпано

Образователен лаптоп на български език

Образователен лаптоп на български език - Страхотен детски лаптоп за деца над 6м. Изработен отбезвред..

44.90 лв

Мини таблет Слънчице Изчерпано

Мини таблет Слънчице

Мини таблет Слънчице - Детски мини таблет Слънчице има висока функционалност и различни игри и мелод..

27.99 лв

Детски лаптоп

Съвременният и динамичен свят непрекъснато се развива.

 

Кой човек не използва собствен компютър, лаптоп, таблет или смартфон? Децата също обичат да натискат копчетата на лаптопите на техните родители. А колко ли повече биха се зарадвали на собствен детски лаптоп? Играчките се модернизират заедно с целия останал свят и вече децата могат да имат свой лаптоп, компютър, смартфон, таблет, телефон и какво ли още не. Тези играчки спомагат за интелектуалното развитие, тъй като предлагат богат набор от различни занимателни и образователни игри. Същевременно децата се забавляват с различни игрички, мелодии и песнички. Ето така децат са в такт с модата дори и чрез собствени модерно-технологични играчки.

 

В нашата категория Детски лаптопи ние от детски магазин Jerrykids сме се постарали да подберем голямо разнообразие от различни лаптопи, таблети, смартфони и други интересни играчки. Позволете на вашето дете да бъде модерно.

 

Образованието и забавлението вървят ръка за ръка с различните детски лаптопи. Децата в XXI век харесват интерактивните играчки и високите технологии. Те се привличат от смартфоните, лаптопите, таблетите и всички възможни иновации, на които са свидетели. Обожават да натискат копчета и да чуват звуци, мелодии и да виждат, че като натиснат нещо, това води до някаква промяна, т.е. да усещат, че те правят нещо и в резултат на действията им има промени. Това дарява децата с радост.

 

Предлагаме също така голямо разнообразие от интерактивни играчки, които също ще помогнат на децата да развият различни умения и да бъдат в крак с времето, в което живеем.

 

Няма дете, което да не си мечтае да получи като подарък детски лаптоп, на който да може да играе игри, да рисува, да сглобява части от пъзел, да слуша песнички и т.н.

 

Детският лаптоп за съвременните деца е като куклата Барби за малките момиченца и конструкторите лего за малките момченца от 90-те години на XX век, когато децата не са и предполагали, че ще бъде създаден лаптопът. Определено детският лаптоп е една модерна и висококачествена играчка, която всяко дете заслужава да получи и да бъде в час със съвременните технологии.