Детски лаптоп

Покажи:
Сортирай по:
Fisher Price Образователен таблет на български език Изчерпано

Fisher Price Образователен таблет на български език

Fisher Price Образователен таблет на български език - едно невероятно забавление и образование за на..

38.90 лв

Fisher Prise Образователен лаптоп на български език Изчерпано

Fisher Prise Образователен лаптоп на български език

Fisher Prise Образователен лаптоп на български език - Страхотен детски лаптоп за деца над 6м. И..

44.90 лв

Thinkle Stars Моят първи таблет Изчерпано

Thinkle Stars Моят първи таблет

Thinkle Stars Моят първи таблет - детска играчка - таблет, който наподобява истински таблет. Де..

33.99 лв

Fisher Price Смартфон на български език

Fisher Price Смартфон на български език - Нов, елегантен смартфон на български език за всяко модерно..

19.60 лв

Детски лаптоп

Съвременният и динамичен свят непрекъснато се развива.

 

Кой човек не използва собствен компютър, лаптоп, таблет или телефон? Децата също обичат да натискат копчетата на лаптопите на техните родители. А колко ли повече биха се зарадвали на собствен детски лаптоп? Играчките се модернизират заедно с целия останал свят и вече децата могат да имат свой лаптоп, компютър, телефон, таблет, телефон и какво ли още не. Тези играчки спомагат за интелектуалното развитие, тъй като предлагат богат набор от различни занимателни и образователни игри. Същевременно децата се забавляват с различни игрички, мелодии и песнички. Ето така децата са в такт с модата дори и чрез собствени модерно-технологични играчки.

 

В нашата категория Детски лаптопи ние от детски магазин Jerrykids сме се постарали да подберем голямо разнообразие от различни лаптопи, таблети, смартфони и други интересни играчки. Позволете на вашето дете да бъде модерно.

 

Образованието и забавлението вървят ръка за ръка с различните детски лаптопи. Децата в XXI век харесват интерактивните играчки и високите технологии. Те се привличат от смартфоните, лаптопите, таблетите и всички възможни иновации, на които са свидетели. Обожават да натискат копчета и да чуват звуци, мелодии и да виждат, че като натиснат нещо, това води до някаква промяна, тоест да усещат, че те правят нещо и в резултат на действията им има промени. Това дарява децата с радост.

 

Предлагаме също така голямо разнообразие от интерактивни играчки, които също ще помогнат на децата да развият различни умения и да бъдат в крак с времето, в което живеем.

 

Няма дете, което да не си мечтае да получи като подарък детски лаптоп, на който да може да играе игри, да рисува, да сглобява части от пъзел, да слуша песнички и т.н.

 

Детският лаптоп за съвременните деца е като куклата Barbie за малките момиченца и конструкторите лего за малките момченца от 90-те години на XX век, когато децата не са и предполагали, че ще бъде създаден лаптопът. Определено детският лаптоп е една модерна и висококачествена играчка, която всяко дете заслужава да получи и да бъде в час със съвременните технологии.