Домакински уреди

Покажи:
Сортирай по:

Beluga Sweet&Easy кафе машина с капсули

Beluga Sweet&Easy кафе машина с капсули - добавете този необходим асортимент във вашата кухня. П..

49.90 лв

Dolu Миялна машина Изчерпано

Dolu Миялна машина

Dolu Миялна машина - едно страхотно допълнение към детската кухня. След като детето сготви, а с..

45.90 лв

Dolu Пералня Изчерпано

Dolu Пералня

Dolu Пералня - Когато детето си направи собствена детска стая или собствена кухня с най-различни еле..

45.90 лв

Ecoiffier Камион за храна

Ecoiffier Камион за храна - всяко дете обича да приготвя нещо вкусно на своите родители и гости. Ког..

63.90 лв

Ecoiffier Сет за почистване В наличност

Ecoiffier Сет за почистване

Ecoiffier Сет за почистване - децата много обичат да помагат на своите родите в домакинските задълже..

60.90 лв

Little Tikes Кола за пазаруване розова

Little Tikes Кола за пазаруване розова - Тази чудесна кола за пазаруване спомага развитието на детск..

88.90 лв

Ocie Детска прахосмукачка Sweet Home Изчерпано

Ocie Детска прахосмукачка Sweet Home

Ocie Детска прахосмукачка Sweet Home - Дайте възможност на детето си да се развихри у дома като почи..

29.95 лв

Ocie Касов апарат Cash Register Изчерпано

Ocie Касов апарат Cash Register

Ocie Касов апарат Cash RegisterЗа деца над 3 годинкиКасов апарат, който ще направи игрите на купувач..

17.90 лв

Домакински уреди

Малките деца много обичат да помагат на своите родители в кухненските задължения. Те постоянно се въртпт около тпх в очакване родителят да им даде да свършат някоя полезна работа. Принадлежностите в кухнята много често се превръщат в детска играчка и докато ги преподрежда или прави нещо друго в кухнята детето всъщност си и грае и използва въображението си, за да измисля нови и нови игри с вещи, които всъщност не са играчки. Това понякога може да е полезно, защото умният родител може да го използва за да накара детето да подреди в кухнята, но понякога съвсем несъзнателно детето създава допълнителна бъркотия.

 

Ето поради тези потребности на малките деца да се занимават с кухненските принадлежности проиводителите на детски играчки са измислили една по-специфична група играчки и това са домакински уреди за деца. Те могат да бъдат най-различни. Като почнем от чисто кухненски сервизи и прибори за хранене, та стигаме до съдомиялни, прахосмукачки, комплекти за почистване и прочие.

 

Ако вече сте се погрижили вашето любимо дете да притежава собствена детска кухнч, то сега е много уместно и закономерно да обзаведете тази кухня и с други уреди и вещи. По този начин малкото дете ще си има едно определено място в дома, едно кътче, което ще си е негово. Това ще е неговата детска кухня, в която то ще може даприготвя най-различни вкусни гозби, които да ви поднесе, а вие със сигурност ще харесате изключително много. Към кухнята може да добавите и детска съдомиялна, за да може детето да измие използваните съдове. Сложете задължително и пералня. Детските перални са много атрактивни играчки, много от които притежават звукови и светлинни ефекти, за да направят играта с тях още по-забавна и интересна за малките деца. След това обзаведете детската кухня и с модерна кафе-машина. Всеки човек обича да пие кафе особено сутрин, когато се събужда, а вашето дете със сигурност ще ви направи най-вкусното кафе на света.

 

Домакинските уреди а деца могат да са още най-различни като прахосмукачка, която е много необходима за почистване на дома. Може да са и други детски комплекти за почистване като: лопата, метла и парцал. Въобще пазара предлага изключително голямо разнообразие от подобен тип детски играчки, с които детето ще се забавлява часове наред.

 

Изключително важно е да споменем, че подобен тип детски играчки са и изключително полезни за децата освен, че са много забавни, а игрите с тях увлекателни. Докато играе детето всъщност възпитава в себе си множество полезни качества. На първо място то тренира въображението си, но освен това се учи на чистота. То научава, че след всяка забавна игра в стаята се създава бъркотия, която трябва да бъде подредена и то е хубаво да подреди самото дете. След подредбата е хубаво да почисти. АКо ще готви или хапва след това детето трябва да измие старателно съдовете, които е ползвало и да пусне прахосмукачка, за да няма трохи по пода. След като се преоблече е хубаво да пусне старите дрехи в пералнята, за да са чисти за следващото обличане. Подобен тип занимания създават у децата чувство и желание за ред и чистота.

 

Ние от Детски магазин Jerrykids ви предлагаме изключително голям асортимент от най-различни домакински уреди за деца, с които игрите в кухнята ще се превърнат в едно истинско удоволствие.

 

Приятно пазаруване!