С педали

Покажи:
Сортирай по:

DOLU Трактор с педали и кофа Жълт 8051

DOLU Трактор с педали и кофа Жълт 8051 - страхотно забавление за малките деца любители на селск..

142.90 лв

DOLU Трактор с педали Червен 8050

DOLU Трактор с педали Червен 8050 - Проектиран е като мини трактор с размери 52 х 82 х 45см, който ..

95.90 лв

Kikkaboo Колело Superbike Dark Blue

Kikkaboo Колело Superbike Dark Blue - спортът и забавлението вървят ръка за ръка с това страхотно ко..

52.50 лв

Kikkaboo Колело Superbike Green

Kikkaboo Колело Superbike Green - едно страхотно колело с педали и три колела. колелото има стабилна..

52.50 лв

Kikkaboo Колело Superbike Red

Kikkaboo Колело Superbike Red - спортът и забавлението вървят ръка за ръка с това страхотно детско к..

52.50 лв

Kikkaboo Колело Superbike White

Kikkaboo Колело Superbike White - спортът и забавлението вървят ръка за ръка с тази чудесна триколка..

52.50 лв

С педали

Когато времето е хубаво игрите навън са мечтано удоволствие и незабравимо забавление за всички деца.


Игрите навън са не само много забавни, но могат да бъдат и изключително полезни. Децата играят и развиват своите двигателни умения, динамика и мускулчета. Всичко това превръща нашата категория Играчки с педали в категория, която представя на нашите клиенти нещо повече от забавление. Тя представя възможност за спортуване и развитие посреством една много забавна и увлекателна игра, без значение дали е с приятели и познати или детето е само на вън.


В тази категория ние от Детски магазин Jerrykids сме се погрижили да подберем различни играчки, коли, триколки с педали, различни други превозни средства като дори трактори с педали.. Децата се забавляват докато си играят навън и същевременно тези игри спомагат тяхното развитие. Те развиват своите двигателни умения, координация, динамика и мускулчета. Освен това всички знаят, че спортът калява детето и децата, които спортуват са по-здрави и по-силни. Докато детето върти педалите по различни терени равни или неравни, то всъщност упражнява двигателната си активност. Докато завива с волана или кормилото детето тренира своята координация и концентрация. Ето по този начин различните играчки с педали се оказват не само много забавни и желани от всички деца, но и изключително полезни. Тези игри уморяват децата по един много полезен и приятен начин и след това те се хранят и спят по-добре, което също много помага за тяхното правилно и здравословно развитие.


Всичко това прави нашата категория: Играчки с педали необходима за вас. Разгледайте я и преценете сами, коя кола с педали ще е най-подходяща за вашите деца. Колите са различни, някои наподобяват истински модели, други са с атрактивна форма, но всички са полезни за малките деца