Изследователски

Покажи:
Сортирай по:

Eastcolight 3D дигитален микроскоп

Eastcolight 3D дигитален микроскоп - Потопете се в света на микробиологията и направете собствени на..

198.50 лв

Eastcolight Астропланетариум

Eastcolight Астропланетариум - Пренесете космоса в собствената си стая. Наблюдавайте 88 съзвезд..

125.50 лв

Eastcolight Джобен микроскоп със светлина

Eastcolight Джобен микроскоп със светлина - страхотен джобен микроскоп за малкият изследовател. Дете..

14.90 лв

Eastcolight Комплект микроскоп с телескоп

Eastcolight Комплект микроскоп с телескоп - Изследвайте околния свят и направете нови научни открити..

68.50 лв

Eastcolight Комплект с микроскоп 100/200/450

Eastcolight Комплект с микроскоп 100/200/450 - бъдете истински изследовател за микроорганизмите. Изс..

21.90 лв

Eastcolight Комплект с микроскоп за Smart телефон

Eastcolight Комплект с микроскоп за Smart телефон - Потопете се в света на микробиологията и направе..

53.90 лв

Eastcolight Микроскоп син

Eastcolight Микроскоп син - Потопете се в света на микробиологията и направете свои собствени научни..

41.90 лв

Eastcolight Микроскоп черен

Eastcolight Микроскоп черен - с помощта на този страхотен микроскоп детето ще може само да прави соб..

41.90 лв

Edu Toys Микроскоп в куфар

Edu Toys Микроскоп в куфар - чудесен подарък за малкия изследовател. Детето ще се забавлява искрено ..

69.90 лв

Gigo Експериментален комплект Изследвай пръстовите отпечатъци Изчерпано

Gigo Експериментален комплект Изследвай пръстовите отпечатъци

Gigo Експериментален комплект Изследвай пръстовите отпечатъци - един страхотен комплект за всеки мал..

24.95 лв

Miniland Анатомичен модел Крава Изчерпано

Miniland Анатомичен модел Крава

Miniland Анатомичен модел Крава - Научете анатомията на любимо животно домашно животно. Кравите са е..

59.00 лв

Ses Отпечатъци

Ses Отпечатъци - Бъдете като истински изследовател. Съберете отпечатъците на всички от семейството и..

5.80 лв

Изследователски

Малките деца са изключително любознателни. Те се интересуват от най-различни неща и всичко непознато, което видят или чуят предизвиква интереса им. Искат да знаят и разберат всичко. Ето за това и непрекъснато задават въпроси на своите родители, на които се надяват да получат най-точен и изчерпателен отговор. Любопитството на децата и желанието за знания е постоянно и дори понякога за родители малко досадно, особено когато има въпроси, на които и голям човек не може да даде точен отговор. Ето тук идват на помощ и различни изследователски играчки, които могат да задоволят желанието за знание у децата по много и най-различни въпроси.

 

Подобен тип играчки могат да са най-различни. Някои от тях могат да се използват на открито и на двора, други са подходящи дори да се вземат на разходка сред природата и планината, а трети могат да се използват дори у дома. Подобни детски играчки са: различни видове телескопи, с които детето може да наблюдава небесните тела като луната, звездите и различни други преминаващи небесни тела като комети.  Могат да са различни модели микроскопи с различни аксесоари и функционалности. С тях детето може да изследва структурата на различни предмети като камъни, различни дървени предмети, дори по-дребни животни. Може да е бинокъл, които е много удобен да се вземе от детето на различни разходки и пикници сред природата и планините.   Биноклите имат способността толкова да приближат отдалечени предмети, че детето ще може да ги наблюдава така, все едно са буквално пред него. Това е много интересно, особено когато се наблюдават различни отдалечени планини, скали, сгради и прочие. Да не забравяме и лупата. Това е един необходим асортимент за малкия изследовател. С лупа могат да се наблюдават изключително много неща. За детето ще бъде изключително интересно даразбере как може да си апали огън използвайки увеличителното стъкло на лупата и слънчев лъч.

 

Изследователските играчки могат да бъдат и още най-различни като различни кутии и комплекти за експерименти, комплекти за разкопки и много други, с които детето ще научи изключително много неща за заобикалящия го свят. Подобен тип занимания със сигурност могат да отговорят на любознателните въпроси на много деца. Те ще задоволят желанието за знание и децата ще научат много нови неща. Така че категорично можем да кажем, че подобен тип детски играчки имат и много голяма образователна цел. Ще останете изненадани от колко много неща се интересува вашето любимо дете, колко много неща са му интересни и колко много нови неща ще научи благодарение на подобен тип изследователски играчки.

 

Ние от онлайн Детски магазин Jerrykids.com ви предлагаме един огромен асортимент от най-различни играчки. От вас се изисква просто да разгледате внимателно нашите предложения и да изберете най-подходящите за вашето любимо дете. Тези играчки може да бъдат различни играчки за двора, образователни играчки, интерактивни играчки, спортни играчки и още много и най-различни варианти.

 

Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони или на Mail. Ние с удоволствие ще ви дадем най-изчерпателен и точен отговор. Приятно пазаруване!