Колан за прохождане

Покажи:
Сортирай по:

BabyOno Колан за прохождане

BabyOno Колан за прохождане - подобен тип продукти като този страхотен колан за прохождане ви дава с..

9.90 лв

Колан за прохождане

Очаквате ли с нетърпение първите стъпки на вашето бебе?

 

Да, несъмнено това е тържествен миг, за който мечтае всеки родител. След дългото очакване на раждането на бебето и след безбройните нощи на грижи, борба с неговите колики, спазване на часовете за хранене, всеки родител е изпълнен с желание да види милата си рожба как прави своите първи крачки.

 

Разбира се, понякога процесът на прохождане не е никак лесен. Малкото бебенце може да падне и да се удари поради неукрепналата му още мускулатура на крайниците.

 

Затова ние от магазин Jerrykids сме се погрижили за този проблем. Предлагаме ви да закупите колан за прохождане. С него ще бъдете по-спокойни и уверени и ще предпазите детето си от наранявания по време на процеса на прохождане.

 

Предлагаме и огромно разнообразие от бебешки проходилки, които също ще ви улеснят в трудния процес на прохождане.

 

Коланът за прохождане е един безопасен начин за осъществяване на този дългоочакван процес.

 

Той може да се регулира – да се стяга и отпуска. Чрез колана за прохождане родителят може да осъществява пряк контрол върху първите стъпки на своята обичана рожба.

 

Това е едно иновативно и модерно съоръжение, което ще защити детенцето ви и то няма да има белези и рани от падания по време на първите си опити да върви.

 

Коланът за прохождане е най-доброто и сигурно решение за осъществяване на процеса на ходене.

 

С него вашето детенце ще направи бързо първите си крачки и ще се чувства уверено в своите сили. Купете колан за прохождане от магазин Jerrykids и се порадвайте на усмивката на вашето мъниче след първите му опити да ходи.

Коланът за прохождане създава:

  • стабилност;
  • безопасност;
  • пряк контрол и процесът на ходене става лесен като детска игра.

 

Доверете се на висококачествените модели, които ви предлагаме и стимулирайте детето си да повярва в собствените си сили. Коланът за прохождане е едно модерно съоръжение, с което вашето дете ще бъде в безопасност и с усмивка ще направи първите крачки към света, който го очаква с нетърпение.