Колички Bburago

Покажи:
Сортирай по:
Bburago Diamond Кола Lamborghini Aventador В наличност

Bburago Diamond Кола Lamborghini Aventador

Bburago Diamond Кола Lamborghini Aventador - насладете се на изяществото, с което Bburago са изготви..

57.00 лв

Колички Bburago

Колички Bburago - една любима марка колички за ценители и колекционери от всякаква възрастова група


Количките представляват различни модели, уникално приличащи по външен дизайн на оригиналните автомобили. Колички Bburago се изработват предимно от метал и са с отварящи се врати и
капаци. Мащабите са различни. Някои от количките са с дистанционно, други са механични. Но всички колички от различните колекции приличат досущ на истинските коли.
Детски магазин Jerrykids предлага пълна гама от всички колекции колички Bburago за малките деца, любители на бързите, красивите и нови модели колички или за колекционери. Играта с тези колички е не само увлекателна и интересна за часове наред игри и забавления в шеметни гонки, но и стимулира детското въображение, фината динамика и динамика. Така играта с количките е забавна, увлекателна, но и полезна.
 
Някои от моделите са в комплект с писта или дистанционно управление. Подарявайки детски колички Bburago, вие дарявате истинска радост на своите малки момченца. С помощта на тези забавни и високоскоростни колички вие ще стимулирате въображението на своите наследници и по този начин може да се породи желание в тях да станат шофьори като пораснат. Тези играчки развиват пространственото мислене на малките деца.
 
В нашия онлайн Детски магазин Jerrykids ще намерите богато разнообразие от колички с различен дизайн и разцветка. Моделите ще задоволят и най-специфичните желания. Купете количка Bburago на своето дете и го запознайте с особеностите на шофирането, използвайки закупената играчка. Така чрез игрови модел, вие ще развиете знанията, уменията и навиците на малчуганите, обяснявайки им повече как е правилно да се шофира, какви са знаците и особеностите на пътното движение. 
 

Предлагаме и огромно разнообразие от играчки с педали, с които пък могат упражняват наученото за шофирането на практика.