Любимите музикални играчки

Публикувано от jerrykids 08/05/2018 0 Коментар(и)

Едно от най-хубавите неща за всеки родител е усмивката на неговото малко съкровище. Всички ние се стремим да осигурим най-доброто за децата си с оглед на тяхното здраве, развитие и добро настроение. Още от най-ранна детска възраст, даже понякога още преди да са се появили на бял свят, правим всичко възможно да им осигурим здравословна, спокойна и занимателна среда за растеж и развитие. От мебелировката на детската стая, до най-малкия детайл и играчка за сън – всичко е внимателно подбрано с любов и всеотдайност. Според много специалисти, голямо значение за развитието на детето има музикалната заобикаляща среда и свързаните с това детски музикални играчки.

В онлайн магазин Jerrykids предлагаме голямо разнообразие от детски продукти и артикули, покриващи различните фази на развитие, през които преминава едно дете. Безспорно, едни от най-интересните и вълнуващи продукти представляват музикалните играчки и в частност – играчките за бебета. Макар и да не се нуждаят от почти нищо през първите няколко месеца от своето развитие, бебчетата стават много активни и любопитни с наближаването на 5-6 месечна възраст. Това е моментът, в който вече седят самостоятелно и с нетърпение се впускат в изследване на всичко наоколо и се заслушват във всички заобикалящи звуци и мелодии. Това е много подходяща възраст, в която да „запознаете“ бебето с различни видове говорещи, пеещи или музикални играчки, които да стимулират неговата сетивност и внимание.

Защо да изберем музикални играчки за бебе?

В нашия онлайн магазин ще намерите голям избор от музикални играчки за бебе на възраст 6 месеца: пеещи игри, говорещи на български или английски кукли, забавни образователни играчки с любими детски мелодии. играчки от плюш, които издават звуци, дрънкалки и още много други.

Едни от най-търсените играчки за бебе на 6 месеца си остават музикалните играчки. Те развиват слуховите способности на вашия малчуган и осигурят дълги часове на забавления и позитивни емоции. В магазин Jerrykids ви предлагаме огромно разнообразие от качествени музикални играчки за бебета. Всяка една от тях е подбрана с голямо внимание и с оглед на правилното развитие и безопасност на вашето дете.

Музикалните играчки за бебета се предлагат в най-различни форми и разновидности. Когато става въпрос за спокойния сън на детето, можем да ви предложим музикални плюшени играчки, чиято дружелюбност, мекота и успокояваща мелодия, може да спомогне за добрата и пълноценна почивка на всички членове на семейството. За часовете в игра на бебето, може да се насочите към музикални играчки, които имитират различни видове инструменти, животни, звуци от ежедневието, детски песнички, приказки и т.н. Някои модерни играчки комуникират с детето, използвайки ежедневни фрази като „Здравей”, „Как си”, „Искаш ли да си играем?”, разказват приказки, пеят песнички, смеят се и какво ли още не. Други пък, издават различни звуци според различния начин и място, където детето ги натиска или разклаща. За по-спокойните моменти на приспиване може да се насочите към различните видове музикални въртележки или музикални лампи.

Когато избирате музикални играчки за бебе от 6 месеца до годинка, не пропускайте да се уверите, че отделението за батерии е защитено добре (с добре захващащо се капаче и винт). Също така, обърнете внимание дали играчката не е твърде шумна, дали може да се регулира звука и дали е изработена добре. Не трябва да има малки или хлабави части, които заплашват да се отчупят или откъснат лесно.

Естествено може да зарадвате своя бебок и с мултимедийна музикална играчка за легло, която да монтирате на кошарката. Някои от тях имат възможност да прожектират върху тавана детски забавни анимации или картинки, придружени с нежни приспивни мелодии.

Пожелаваме ви приятно пазаруване и много слънчеви усмивки от вашето дете!