Любими играчки за малък семеен двор

Публикувано от jerrykids 08/05/2018 0 Коментар(и)

Истинско удоволствие е да видиш как в един двор докато родителите отдъхват на сянка на верандата, децата се забавляват от сърце в добре подредения двор. Днес много от компаниите, произвеждащи играчки и игри, са се постарали да осигурят и достатъчно разнообразие при предлаганите от тях детски играчки за двор. С набавянето на любимите играчки на вашите деца за семейния двор, вие ще им доставите невероятно удоволствие.

На какво да се спрете?

Преди всичко играчките трябва да са напълно безопасни. Трябва да има достатъчно свободно място в двора, за да могат децата да играят спокойно с тях. Наблизо да няма никакви остри и режещи предмети, за да няма опасност от нараняване.

Надуваемите играчки, каквито са надуваемия батут, надуваемо колело, надуваеми пързалки и др., са истинска радост за децата. Независимо на каква възраст са децата, те обожават да се въртят с надуваемото колело. Когато излизате на разходка в градския парк, сигурно с часове прекарвате на надуваемия дворец. Можете да осигурите същото забавление на детето си и с надуваемия батут, предназначен за двора.

Чудесна идея за големите горещини е да монтирате и едно пластмасово водно оръдие, в комплект с дузина водни пистолети. Така, забавлявайки се, ще се разхлаждат през лятото.

Направете на децата в двора удобна люлка с пясъчник. Бъдете сигурни, че няма дори да се сетят повече за парка с люлките. В някои детски магазини се продават готови комплекти с инструкции за монтажа, но ако сте достатъчно сръчни, ще можете и сами да сглобите една люлка.

Сигурно като малки сте имали къща на дървото, където сте се крили с приятели и сте правили планове за пакости. Това искат и вашите деца. Направете им къщичка или дворец в двора и ще ангажирате вниманието им за дълго време. Дори ще ви молят да не ги карате да излизат с вас, а да си поканят приятелите в техния дворец.

Вариантите за детски играчки в семейния двор на къщата са много и всичко зависи от вашето въображение и желанието ви да направите децата си щастливи. Така те ще са винаги в полезрението ви и няма да се притеснявате каква беля могат да направят.

Играчките, предназначени за двор, са преминали всякакви тестове и са максимално безопасни за вашите деца. Ако сами ще ги правите, първо помислете за материала, от който да ги изработите, на кое място ще ги разположите и как ще обезопасите периметъра. Така ще избегнете нещастни инциденти, които при децата могат да дойдат отвсякъде.

Все пак децата са най-скъпото за всеки човек.