Надуваеми басейни

Покажи:
Сортирай по:
Bart Басейн слон с пръскачка Изчерпано

Bart Басейн слон с пръскачка

Bart Басейн слон с пръскачка - всички малки деца обожават да си играят с вода. Особено когато е лято..

17.90 лв

Bart Надуваем басейн жаба

Bart Надуваем басейн жаба - подарете на своето любимо малко дете едно неописуемо и много весело преж..

21.90 лв

Bart Надуваема лодка животно

Bart Надуваема лодка животно - това е една много симпатична надуваема лодка с формата на различно жи..

11.99 лв

Bart Надуваема лодка Кола

Bart Надуваема лодка Кола - аправете игрите във водата на морето или басейна истинско и незабравимо ..

10.99 лв

Bastway Басейн с твърд борд

Bastway Басейн с твърд борд - един изключитлно симпатичен детски басейн, който ще донесе много забав..

14.90 лв

Bestway Басейн 3 нива

Bestway Басейн 3 нива - един изключително симпатичен детски басейн с 3 надуваеми ринга, които осигур..

26.90 лв

Bestway Басейн с надуваемо дъно

Bestway Басейн с надуваемо дъно - един страхоте и много симпатичен детски басейн с надуваемо дъно.&n..

9.95 лв

Bestway Басейн с твърд борд 152x25см

Bestway Басейн с твърд борд 152x25см - един изключително симпатичен детски басейн, с който игрите въ..

16.90 лв

Bestway Басейн фамилен с бяла ивица

Bestway Басейн фамилен с бяла ивица - един изключително симпатичен басейн, който е подходящ за цялот..

39.90 лв

Bestway Бебешка седалка с отвори

Bestway Бебешка седалка с отвори - ако искате да превърнете летните горещи дни в едно изключително и..

12.90 лв

Bestway Дюшек дюзи възглавница

Bestway Дюшек дюзи възглавница - искате да се насладите максимално на лятната почивка? То тогава не ..

16.90 лв

Bestway Дюшек дюзи с прозорец

Bestway Дюшек дюзи с прозорец - кой не мечтае за лято, море и слънце? Кой не очаква с нетърпение лят..

13.50 лв

Bestway Дюшек едноцветен

Bestway Дюшек едноцветен - Наближава най-очакваното време от годината. Това е времето на лятната отп..

6.90 лв

Bestway Дюшек овал с облегалка

Bestway Дюшек овал с облегалка - един страхотен надуваем дюшек, който ще направи лятната отпуска нез..

19.50 лв

Bestway Кресло топка

Bestway Кресло топка -  много мъже обожават да гледат мачове! А колко ли по-интригуващ ще е еди..

24.99 лв

Надуваеми басейни

Наближава пролет, а скоро ще дойде и прекрасното и топло лято. Слънцето е силно и слънчевите лъчи галят парещо всички хора. Какво по-приятно има в такъв момент от един разхлаждащ басейн с вода. Всеки член от семейството от малките до големите ще прекарат едни незабравими разхлаждащи моменти през лятото, ако на двора си имат собствен надуваем басейн, в който да се разхлаждат под парещите слънчеви лъчи. Това ще донесе множество незабравими мигове от прекараното прекрасно лято за цялото семейство. Човек просто можеда си вземе чашасразхладителна напитка и да се отпусне във водата на басейна. А пък за децата това ще е едно незабравимо преживяване изпълнено с много игри, веселби и забавления. Че кое дете не обича да си играе във водата през лятото?

 

Ето така разбираме, че надуваемите басейни не са само за деца, но и за големи хора. Има различни по размер и дълбочина басейни. Естествено има малки басейнчета, които са предназначени за децата. Те имат различни декорации на анимационни герой, което ги прави още по-желани от децата. Нчкои дори са с меко, надуваемо дъно, за да не се наранят най-малките по време на игра в басейна. Този тип басейни се надуват много бързо и лесно от всеки човек и за тази цел не са необходими допълнителни помпи или други средства за надуване. Има, обаче и доста по-големи басейни и като диаметър и като дълночина, която при някои дори мое да достигне повече от метър. Те не са подходящи за най-малките деца, освен ако нчмат допълнителни предпазни средства като надуваем пояс или друго нещо подобно. Не рядко по-големите басейни имат допълнително стъба завлизане в тях. В подобни басейни дори може дасе плува спокойно, защото те са достатъчно големи и дълбоки, въпреки че са надуваеми. Подобни басейни могат да бъдат и с твърд борд и да трябва да се сглобяват, а не надуват. Въобщена пазара в България вече има не малък брой от най-различни модели, марки и варианти.

 

Може да бъдете сигурни в едно – преживяването ще е изключително приятно за цялото семейство, ако си подарите един подобен надуваем басейн, в който могат да се съберат всички членове от семейството.

 

Повечето подобни големи надуваеми басейни имат и ремонтни лепенки, които могат да се окажат много полезни в даден момент. Някои се продават в комплект с филтърна помпа, която пречиства водата и пречи тя да застоява. Може комплектът да включва покривало за басейна, което се слага, когато той не се ползва, за да се запази водата чиста от замърсяване. Всички тези неща могат да бъдат закупени и отделно, ако не са включени в комплекта. Хубаво е да помислите и за специалните подложки, които предпазват долната част на басейните от различни камъчета или други предпеми, които могат да спукат басейна. Задължително е да вземете в предвид и хлорта, която трябва дасесложи във водата, като внимателно проучите точно какво количество и как трябва да я сложите във водата. Това са все неща, за които е хубаво да помислим преди да се снабдим с домашен надуваем басейн, но те са много важни, а след това невероятните игри и забавление ще са гарантирани за цялото семейство.

 

Намерете подходящо място за вашия басейн в собственото си дворно пространство и го поставете,надуйте със специалната помпа и нека вашето лято се превърне в един незабравим момент.

 

Ние от детски магазин Jerrykids  ви предлагаме едно огромно разнообразие от най-различни надуваеми басейни. Вие просто трябва да разгледате внимателно и да изберете най-подходящия за вас. Имаме и много други играчки за двора, с които може да допълните забавното преживяване на децата през лятото.

 

Приятно преживяване всвета на игрите и веселбите – Jerrykids.com