Стаята на бебето

Покажи:
Сортирай по:

Winfun Светещ пингвин

Winfun Светещ пингвин - една страхотна бебешка играчка, която е предназначена дори за най-малки..

26.90 лв

Smoby Нощна лампа

Smoby Нощна лампа - много симпатична нощна лампа с симпатична форма на капка. От нея струо мека и то..

25.90 лв

Smoby Музикална Гъба

Smoby Музикална Гъба - една много симпатична музикална играчка с формата на цветна гъба. Тя е изклюи..

47.90 лв

Simba Toys ABC Бебешка въртележка за легло

Simba Toys ABC Бебешка въртележка за легло - едно страхотно предложение от реномирата немска ма..

38.90 лв

Reer Универсална преграда за легло ByMySide XL

Reer Универсална преграда за легло ByMySide XL - След прехода от бебешкото креватче към леглото..

119.90 лв

Reer Универсална преграда за легло ByMySide

Reer Универсална преграда за легло ByMySide - След прехода от бебешкото креватче към леглото на роди..

99.90 лв

Reer Универсална преграда за врата

Reer Универсална преграда за врата - когато малкото дете започне да ходи или дори докато все още лаз..

99.99 лв

Reer Приспособление за закрепване на преграда към стълби

Reer Приспособление за закрепване на преграда към стълби -  защите собственото си любимо дете в..

69.99 лв

Reer Предпазна преграда за легло 150 см., Бежова

Reer Предпазна преграда за легло 150 см., Бежова - Всеки родител иска да осигури защита и сигурност ..

69.99 лв

Reer Предпазна преграда за легло - Сива

Reer Предпазна преграда за легло - Сива - Всеки родител иска да осигури защита и сигурност на ..

79.99 лв

Reer Предпазна преграда за легло - Бяла

Reer Предпазна преграда за легло - Бяла - Всеки родител иска да осигури защита и сигурност на с..

79.99 лв

Reer Предпазна преграда за котлони

Reer Предпазна преграда за котлони - когато на бял свят се появи едно малко и сладко бебе и особено ..

129.00 лв

Reer Преграда за легло ByMySide

Reer Преграда за легло ByMySide - Когато малкото дете порасне и смени бебешкото креватче с легло за ..

85.90 лв

Reer Преграда за легло 100 см

Reer Преграда за легло 100 см - осигурете сигурност на вашето малко и любимо дете по време на сън. С..

59.99 лв

Reer Нощна лампа сменяеми цветове Извънземни

Reer Нощна лампа сменяеми цветове Извънземни - една много интригуваща и  в същото време изключи..

20.99 лв

Ето, че идва и този така дългоучакван момент. Младото семейство вече е събрало в това прекрасно тайнство наречено брак. Мъжът и жената живеят заедно в собствен дом, а сега е на път и нов член на семейството. То се увеличава и малкото бебе скоро ще се почви на бчл свчт. Всичко е подготвено и тръпне в очакване на един нов човек, който ще се почви на белич свчт. Но дали е подготвена и стаята на бебето. Младите родители трчбва много вниматлно да проуат и разгледат всички възможности. Да си направчт  план какво ще включва обзавеждането и как ще бъдат подредени мебелите в тази стач от дома, която скоро ще приеме новия член на семейството. Това е много деликатна ситуация и всичко трябва да бъде премислено и подготвено много добре.

 

На първо място стаята на бебето трябва да има подходящо бебешко креватче. Повечето креватюета са изработени от качествен дършен материал и имат подвижна решетка, през която малкото бебе може да наблюдава околния свят и своите родите, с които е хубао непрекъснато да е във визуален контакт. След това трябвадасеизбере и подходчщ матрак за кревата. Днес пазара предлаги голчмо разнообразие от различни матраци за бебешки креватюета. Нчкои от тчхса изработени от специални материали против алергични деца. Вие преценета сами от какъв матрак има нужда вашето дете. Подберете матрака според размера да леглото и нека даима цветни и весели щампи на различни животни или анимационни герои. Това ще го направи по-желан и причтен за малкото дете и ще развива неговите зрителни сетива,

 

След това в стаята на бебето трябва да се поставят и други мебели като гардероб, ракла или шкаф, в които да се прибират всички бебешки дрехи и чершафи и завивки. Тези мебели трчбва да пасват цветове на креватчето и на цялостния интериор на стаята, за да бъде красиво, свежо и приятно за престой на малкото дете в собствената си стая.

 

Може да изберете и подходяща бебешка кошара. Днес разнообразието на този тип продукти е изключително голямо. Кошарите са направени като помощтни легла. Те се преместват от стая в стая много лесно благодарение на колелцата, които много от тях притежават. Освен това лесно и бързо могат да се сгъват и прибират за съхранение. Изключително удачен вариант са при пътуване, защото се събират в багажника на семейния автомобил, когато са в сгънато състояние. Те са едно практично решение за младото семейство. Освен това много от кошарите са на няколко нива, като едното е за сладка дрямка, а другото за игра и забавление.

 

Не забравяйте в стаята на бебето да поставите и бебефон. Едно модерно и много практично средство, с което много лесно може да държите под контрол своето малко бебе дори когато не сте в стаята при него. При най-малкия звук или шум от бебето ще го чуете и веднага ще отидете при него. По-модерните бебефони дори имат и видео наблюдение, което прави нещата още по-лесни и приятни.

 

След това помислете и за нощна музикална лампа и въртележка. Подобни продукти на първо място имат функцията да развеселяват бебето. А след това могат даго успокоят или приспят, когато е неспокойно, уплашено или раздразнено. Музикалните  лампи притежават мека светлина и прожектират на тавана много приятни цветни картинки на фона на приятна успокояваща музика. Музикалните въртележки пък от своя страна имат много забавни и атрактивни играчки, които се въртят и детето се опитва да достигне. Те също притежават приятна развеселяваща или успокояваща музика.

 

Накрая не забравяйте да съобразите и сигурност на детето в неговата собствена стая. Помислете за продукти като преграда за врата, адаптори за контакти и прчие. Всички тези продукти са изключително необходими, когато малкото дете започне да лази или да върви само.


Ние от онлайн Детки магазин Jerrykids.com ви предлагаме всички тези продукти в много и най-различни варианти, модели и марки. От вас се изисква само да разгледате внимателно и сами да прецените кои модели ще са най-подходящи за вашето бебе и за стаята на бебето.

 

Ако имате възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нас. Ние с удоволствие ще ви дадем най-изчерпателна информация за всичко, което ви интересува.

 

Направетеедна прекрасна и приказна стая на бебето с продуктите от детски магазин Jerrykids.com