Тоалетки

Покажи:
Сортирай по:

Buba Beauty детска тоалетка с аксесоари

Buba Beauty детска тоалетка с аксесоари - Бъдете като истински принцеса със собствено кътче, в което..

34.90 лв

Buba So Fashion Малка детска тоалетка

Buba So Fashion Малка детска тоалеткаИдеалното решение за всяка малка принцеса, която иска да е крас..

17.90 лв

Buba Детски комплект тоалетка със звук и светлини Изчерпано

Buba Детски комплект тоалетка със звук и светлини

Buba Детски комплект тоалетка със звук и светлиниВсяка малка принцеса си мечтае за свое място за..

69.99 лв

Buba комплект за игра тоалетка, Куфар, Розова Изчерпано

Buba комплект за игра тоалетка, Куфар, Розова

Buba комплект за игра тоалетка, Куфар, РозоваСъдържанието на този комплект лесно може да се съхраняв..

47.90 лв

Тоалетки

 

Всички ние сме гледали невероятни детски филми с прекрасни и много красиви принцеси, които всички много харесват, на които всички се възхищават и на които всички малки момичета искат да приличат. Това са едни от любимите детски филми на децата особено на малките момичета.

 

Да не забравяме обаче, че и наще деца са не по-малко красиви и те носят красота, на която ние трябва да се възхищаваме. Децата са едно от друго по красиви и същевременно това е по един различен начин и всяко дете се различава от другите по своята собствена красота.

 

Нека да помогнем да нашите деца да почувстват красотата, която носят в себе си. Нека им помогнем да сбъднат мечтите и желанията си. Това ще им повдигне самочувствието, ще ги направи по-уверени в себе си и със сигурност малко по-самостоятелни. Всяко дете трябва да живее с мисълта, че и то е красивои харесвано от хората. Ние можем да помогнем на детето си да се чувства така по много начини, но един от тях е и като подарим на нашето малко любимо момиче една  прекрасна детска тоалетка за момичета.

 

Бъдете сигурни, че детето ще остане изключително щастливо от този подарък и ще си играе с него с часове наред увлекателни игри. Детето ще стои пред своето оглрдало и ще се оглежда, ще си прави най-различни прически, ще се гримира като използва детски безвредни за кожата гримове, лакове, червила и прочие. Може да си прави и най-различни прически, за да определи коя прическа най-много му отива и с коя се чувства най-добре. Ще си реши косата с детския си гребен за коса, може да използва и дори детската си играчка – сешоар, за да бъде играта още по вълнуваща. А накрая може да си сложи и любимите детски накити като: гривни, пръстени, гердан, обеци и проюие. Накрая детето ще сеогледа отново в огледалото на своята любима детска тоалетка за момичета и ще види, че тя не е по-малко красива от любимите принцеси от детските филми на Disney например.

 

Ние от детски магазин Jerrykids.com ви предлагаме един огромен асортимент от най-различни детски тоалетки за момичета. Те могат да бъдат най-различни по форма, размери, материал на изработка, модел и марка. Някои от тях притежават допълнителни акесоари включени в комплекта, за да бъде играта още по-забавна и вълнуваща. Други имат различни светлинни и звукови ефекти, което ги прави изключително атрактивни и желани от децата.

 

Разгледайте нашите предложения от най-различни тоалетки за момичета и изберете тази, която ще се хареса най-много на вашето любимо дете. Ние предлагаме и още много други играчки за момичета като: детски кухни за игра, кукли, домакински уреди и още много други. Ако имате въпроси или колебания не се притеснявайте да се свържете с нас на някой от посочените телефони или да пишете на Mail. Ние с радост ще ви отговорим по най-изчерпателен начин.

Приятно пазаруване в света на детските стоки с Детски магазин Jerrykids.com