Тоалетки

Покажи:
Сортирай по:

Chicos Моята първа тоалетка

Chicos Моята първа тоалетка - всяка малка принцеса има нужда от собствена тоалетка за принцеси, в ко..

58.90 лв

Buba Beauty детска тоалетка с аксесоари

Buba Beauty детска тоалетка с аксесоари - Бъдете като истински принцеса със собствено кътче, в което..

34.90 лв

Тоалетки

 

Всички ние сме гледали невероятни детски филми с прекрасни и много красиви принцеси, които всички много харесват, на които всички се възхищават и на които всички малки момичета искат да приличат. Това са едни от любимите детски филми на децата особено на малките момичета.

 

Да не забравяме обаче, че и наще деца са не по-малко красиви и те носят красота, на която ние трябва да се възхищаваме. Децата са едно от друго по красиви и същевременно това е по един различен начин и всяко дете се различава от другите по своята собствена красота.

 

Нека да помогнем да нашите деца да почувстват красотата, която носят в себе си. Нека им помогнем да сбъднат мечтите и желанията си. Това ще им повдигне самочувствието, ще ги направи по-уверени в себе си и със сигурност малко по-самостоятелни. Всяко дете трябва да живее с мисълта, че и то е красивои харесвано от хората. Ние можем да помогнем на детето си да се чувства така по много начини, но един от тях е и като подарим на нашето малко любимо момиче една  прекрасна детска тоалетка за момичета.

 

Бъдете сигурни, че детето ще остане изключително щастливо от този подарък и ще си играе с него с часове наред увлекателни игри. Детето ще стои пред своето оглрдало и ще се оглежда, ще си прави най-различни прически, ще се гримира като използва детски безвредни за кожата гримове, лакове, червила и прочие. Може да си прави и най-различни прически, за да определи коя прическа най-много му отива и с коя се чувства най-добре. Ще си реши косата с детския си гребен за коса, може да използва и дори детската си играчка – сешоар, за да бъде играта още по вълнуваща. А накрая може да си сложи и любимите детски накити като: гривни, пръстени, гердан, обеци и проюие. Накрая детето ще сеогледа отново в огледалото на своята любима детска тоалетка за момичета и ще види, че тя не е по-малко красива от любимите принцеси от детските филми на Disney например.

 

Ние от детски магазин Jerrykids.com ви предлагаме един огромен асортимент от най-различни детски тоалетки за момичета. Те могат да бъдат най-различни по форма, размери, материал на изработка, модел и марка. Някои от тях притежават допълнителни акесоари включени в комплекта, за да бъде играта още по-забавна и вълнуваща. Други имат различни светлинни и звукови ефекти, което ги прави изключително атрактивни и желани от децата.

 

Разгледайте нашите предложения от най-различни тоалетки за момичета и изберете тази, която ще се хареса най-много на вашето любимо дете. Ние предлагаме и още много други играчки за момичета като: детски кухни за игра, кукли, домакински уреди и още много други. Ако имате въпроси или колебания не се притеснявайте да се свържете с нас на някой от посочените телефони или да пишете на Mail. Ние с радост ще ви отговорим по най-изчерпателен начин.

Приятно пазаруване в света на детските стоки с Детски магазин Jerrykids.com