Трансформиращи играчки

Покажи:
Сортирай по:
Dickie Transformers Робот Бъмбъл Изчерпано

Dickie Transformers Робот Бъмбъл

Dickie Transformers Робот Бъмбъл - кой не е гледал филмът "Transformers" Един от любимите герой на в..

64.99 лв

ROAD BOT Трансформираща се кола FORD MUSTANG със звук и светлина

ROAD BOT Трансформираща се кола FORD MUSTANG със звук и светлина - страхотен робот, който е готов да..

48.99 лв

Трансформиращи играчки

Коя е най-предпочитана играчка от едно малко дете-момче. Какво да подарим на нашето любимо дете? Дали това да е детска количка или може би някой готин робот? Може би е по-добре да е самолет-изтребител или някоя фигура на любим филмов герой със свръх сили? А защо не да са няколко играчки в една? Точно това представляват така наречените трансформиращи се играчки.

 

Този тип играчки предлагат огромно разнообразие от игри на детето. Ако иска робот и кола, то има играчка, която може да е и двете в едно. На кратко казано подарявате една играчка на детето си, а то получава няколко и то различни. Играта с подобен тип детски играчки е винаги много занимателна, разнообразна и весела за всяко едно дете. Този тип играчки са най-вече за момчета, но не бива да изключваме и момичетата, защото и някои от тях много обичат игрите с роботи, самолети, филмови герои или колички.

 

Представете си една бърза, спортна и много готина кола, която за секунди можете да трансформирате в някои супер-робот с тежко въоръжение, който е готов за безстрашна битка по всяко време. А може да е един модел автомобил, който се преобразува в някой бърз и мощен изтребител. Може да са още много други варианти и те всички са изключително весели и забавни за малките деца, които обичат да играят с подобен тип детски играчки. Трансформацията може да е дори по-сложна като на пазара се предлагат играчки, които са не само 2 в 1, но и дори такива, които са 3 в 1. Като при тях могат да се трансформират още повече неща.

 

Ние от онлайн Детски магазин Jerrykids ви гарантираме, че детето ще се забавлява изключително много с подобен тип трансформиращи играчки. Подбрали сме богат асортимент от тези играчки, които са различни по марка, модел и варианти за трансформация и игра. Разгледайте внимателно нашите предложения и не се колебайте да се свържете с нас, ако има възникнали въпроси или колебания. Ние с удоволствие ще отговорим на всички ваши запитвания, които можете да ни зададете на някой от посочените телефони или на mail. Обещаваме да бъдем максимално коректни и изчерпателни в дадената ви информация.

 

Приятна разходка в света на трансформиращите играчки в Jerrykids.com