Монокъл Levenhuk Wise PLUS 8x42

Монокълът Levenhuk Wise PLUS 8x42 е идеален подарък за всеки пътешественик или любител на дейностите на открито! 8-кратното увеличение е достатъчно, за да се наблюдават много отдалечени обекти, а широкото зрително поле е идеално за панорамни полеви наблюдения и за проследяване на движещи се обекти. Лещите с висока апертура създават ярки и живи изображения, дори в полумрак. Монокълът е напълно непромокаем, така че не се плаши от водни пръски, дъжд или сняг. Компактният размер на монокъла позволява той да се побере лесно в джоб. Монокълът Levenhuk Wise PLUS 8x42 ще стане Ваш верен спътник във всяко приключение!

Голямата леща на обектива събира много светлина, а това означава страхотна видимост дори при слабо осветление. Оптиката е изработена от стъкло BaK-4 с цялостно многослойно покритие, което гарантира само остри изображения в реалистична цветова гама. Корпусът е напълнен с азот, така че оптичните елементи не се замъгляват дори при висока влажност и внезапни температурни промени.

Конструкцията на монокъла осигурява високо ниво на комфорт при наблюдения. Окулярът е оборудван с ергономична чашка от мека гума, която елиминира ефикасно външните отблясъци (и може лесно да бъде свалена, когато нямате нужда от нея). Монокълът стои удобно в ръката Ви и освен това е много приятен на допир. Удобният свалящ се ремък може лесно да се настрои според размера на ръката Ви. Монокълът се предлага в много стилна кутия за подаръци.

Монокълът Levenhuk Wise PLUS 8x42 ще помогне лесно на собственика си да се открои от тълпата. Инструментът е много лесен за използване – ако имате въпроси, консултирайте се с ръководството за потребителя, което се доставя заедно с монокъла. Най-добрият непромокаем монокъл се доставя с комплект, който включва всичко необходимо за грижата за оптиката и транспортирането.

Комплектът включва:

  • Монокъл Levenhuk Wise PLUS 8x42
  • Капачка на лещата на обектива
  • Кърпа за почистване
  • Ремък
  • Торбичка
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
МаркаLevenhuk, Inc., USA
Гаранция, yearsдоживотна
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm6x19x9
Транспортно тегло,0.48
Материал на оптикатаBaK-4
Покритие на лещитецялостно многослойно покритие
Увеличение, x8
Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm42.0
Зрително поле, °6.3
Изходен диаметър на зеницата, mm5.2
Разстояние от очите, mm18
Близък фокус, m4
Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри±4
Пълнеж на корпусаазот
НепромокаемTrue
Устойчивост на влагаTrue
Зрително поле, m/1000 m110
Диапазон на работната температура,°C-15…+60
Прагова стойност на резолюцията, ъглови секунди7

Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!
    Лош           Добър

Монокъл Levenhuk Wise PLUS 8x42

  • Код на продукта: 67739
  • Наличност: В наличност
  • 99.95 лв.