Изчерпано Окуляр 1,25" Meade серия 5000 Ultra WA 5,5 mm

Окуляр (1,25") Meade серия 5000 с ултраширок ъгъл 5,5 mm. Окулярите Meade серия 5000 с ултраширок ъгъл предлагат революционни нови предимства по отношение на разделителната способност, корекцията на изображението и разстоянието от очите, с невероятно зрително поле 82° и водоустойчива конструкция. Класирани като едни от най-добрите окуляри, предлагани на каквато и да е цена, тези окуляри обикновено превъзхождат тези, които струват дори няколко пъти повече.

За създаването на невероятната стойност на този окуляр са селектирани само материали с най-високо качество, предлагайки несравним поглед към Вселената. Всички окуляри от серията 5000 UWA разполагат с оптична конструкция със 7 елемента, цялостно многослойно покритие с първокласни и екзотични оптични стъкла за възможно най-добрите характеристики и яркост на изображението, потъмнени ръбове на лещата и вътрешни повърхности за по-голям контраст и парфокална конструкция за малка или никаква промяна на фокуса при превключване между окулярите от серията.

Със своя прецизно обработен 1,25" цилиндър, комфортно голямо разстояние от очите 13,2 mm и регулируемите въртящи се гумени чашки на окуляра за комфорт и блокиране на разсеяната светлина, окулярът осигурява върховно изживяване при наблюдение. Наблюдението през окуляра Meade серия 5000 UWA е следващото най-добро нещо, след това да сте действително на наблюдаваното място. Окулярът тежи приблизително 250 g.

БЕЛЕЖКА: На изображението са показани подобни 4,7 mm окуляри.

Характеристики:

  • Оптика със 7 елемента и оптика с цялостно многослойно покритие.
  • Потъмнени ръбове на лещата и вътрешни повърхности за подобрен контраст.
  • Ултраширокоъгълен окуляр с парфокална конструкция.
  • Регулируемата въртяща се гумена чашка на окуляра осигурява удобно наблюдение и блокира разсеяната светлина.

МаркаMeade Instruments Corp.
Гаранция, years2
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm15.24x10.16x10.16
Транспортно тегло,0.59

Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!
    Лош           Добър

Окуляр 1,25" Meade серия 5000 Ultra WA 5,5 mm

  • Производител: Meade
  • Код на продукта: 71803
  • Наличност: Изчерпано
  • 389.95 лв.