Комплект свързващи кабели Meade #506 със софтуера AutoStar Suite Astronomer Edition

Комплектът свързващи кабели Meade #506 със софтуера AutoStar Suite Astronomer Edition Ви позволява да работите и да актуализирате Вашия оборудван с AutoStar телескоп Meade от Вашия компютър. За употреба от компютър с оборудваните с #494 AutoStar модели, включително моделите Meade ETX-60, ETX-70 и ETX-80 и повечето модели серия DS-2000. Може да се използва и с немоторизираните модели Meade NGC. Включва конектор за сериен кабел, USB адаптер се продава отделно.

Autostar Suite Astronomer Edition показва нощното небе, съзвездията, местоположенията на планетите и още от всяко местоположение на Земята. Управлява всеки телескоп Meade с 494 Autostar, позволяващ управление на телескопа от компютъра. Показва повече от 15 000 небесни чудеса: галактики, мъглявини, звездни купове, звезди и планети на Вашия компютър. Това позволява дори на начинаещия да открива и разпознава обекти, които да наблюдава с телескопа, както и да разпечатва звездни карти, които да използва по време на наблюденията.

Включва 180 cm сериен кабел 4 контакта към 6 контакта с интегриран адаптер AUX към сериен интерфейс и 6 контакта към сериен интерфейс RS-232.

БЕЛЕЖКА: Само за модели Meade, оборудвани с 494 Autostar и модели NGC. Препоръчва се компютър Pentium II/400 MHz. За Windows XP или по-нова версия. USB поддръжка (USB адаптерът се продава отделно) се предлага за 64-битови операционни системи Vista или Windows 7 с използване на 64-битов драйвер, достъпен за безплатно изтегляне на адрес www.meade.com.

МаркаMeade Instruments Corp.
Гаранция, years2
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm30.48x30.48x15.24
Транспортно тегло,0.61

Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!
    Лош           Добър

Комплект свързващи кабели Meade #506 със софтуера AutoStar Suite Astronomer Edition

  • Производител: Meade
  • Код на продукта: 71870
  • Наличност: В наличност
  • 89.95 лв.