Адаптори

Покажи:
Сортирай по:

Termobaby Kiddyloo адаптер за тоалетна Ананас

Termobaby Kiddyloo адаптер за тоалетна Ананас - малките деца растат и се развиват постоянно. В начал..

53.90 лв

Termobaby Kiddyloo адаптер за тоалетна Бебешкосин

Termobaby Kiddyloo адаптер за тоалетна Бебешкосин - малките деца растят и се учат на нови неща посто..

53.90 лв

Termobaby Kiddyloo Адаптер за тоалетна Бял

Termobaby Kiddyloo Адаптер за тоалетна Бял - малкото дете расте и се учи постоянно. До скоро, то нос..

53.90 лв

Termobaby Kiddyloo адаптер за тоалетна Тюркоаз

Termobaby Kiddyloo адаптер за тоалетна Тюркоаз - на вашето внимание ви предлагаме един прекрасен ада..

53.90 лв

Адаптори

Адаптори

В първите месеци всяко бебе носи памперси, в които несъзнателно ходи по малка и голяма нужда. След порастването детето започва да усеща своите нужди и постепенно трябва да се приучава към ходене по нужда в гърне. Гърнетата могат да бъдат заменени и от тоалетните чинии за възрастни. Но това е много сложно за детето и то само не може да се справи.

За това ние Ви предлагаме гама от адаптори за тоалетни чинии. С тях детето постепенно свиква да използва тоалетната чиния за възрастен човек. Тези адаптори за тоалетни чинии са изключително удобни. Те могат да се поставят в тоалетната и да се премахват много бързо и лесно. Леки и компактни са, което ги прави лесно преносими. Така могат да се използват не само у дома, но и на път.

Адапторите за тоалетни чинии са ергономични и пасват идеално на всички тоалетни чинии и са подходящи по форма и ергономичност за малкото дете, което прави първите си стъпки в ходенето по малка или голяма нужда самостоятелно. 

Адапторите са с наситени ярки цветове, така че да представляват интерес за детето. Синичко пасва за момченца, а розовко за момиченца. Адапторите често имат ръкохватки, така че детето може да се хване с ръчички и да стои стабилно на тоалетната чиния, без опасност от подхлъзване и падане. Тази стабилност осигурява чувството за сигурност и комфорт на детето докато ползва тоалетната за възрастни. Адапторите за тоалетни чинии често имат и степенки за крачетата на детето, така че то може да седи удобно или да се качва и слиза само. Някои адаптори са и музикални като издават различни весели звуци.

Те са направени от висококачествени материали, които са безопасни за нежната кожа на детето.