Био-формули за автономни канализационни системи и сухи тоалетни 500 gr
Вид: за автономни канализационни системи и сухи тоалетни
Опаковка: картонена кутия
Разфасовка: 0.5 кг.
Ползи: Препоръчва се за употреба в къщи със септични ями и други автономни канализации.Постига се максимална хигиена само с натурални съставки.Не причиняват алергии и щадят природата.
Състав: Пробиотична формула съдържаща жизнеспособни култури микроорганизми
Не съдържа: Силна химия, токсични вещества, силно абразивни компоненти, силни разтворители, избелители на хлорна основа, фосфати, нонилфеноли и оцветители.
Начин на употреба: Инструкции: (за до 4000 л).\nНачална доза, сложете 500 г вътре в тоалетната и пуснете водата. След това 45 г (5 мерителни лъжици), поне веднъж месечно. За нови системи, първоначалната доза може да се намали до 150 г.\nСухи тоалетни (за до 1000 л) – разтворете 150 г в кофа с вода и приложете.
Съхранение: Съхранявайте и транспортирайте при 2– 25˚C. Пазете на недостъпни за деца места. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете с много вода. При нужда потърсете медицинска помощ.
Допълнителна информация: Присъден еко сертификат.\nКонцентрация от минимум 4 милиарда микроорганизма на 1 г продукт.\nЗа разлика от повечето аналози: ефикасен, не изисква кислород, справя се с и поглъща препарати за пране и миене и други домакински химикали.\nЗа да се осигури оптимален ефект от системата, е необходима постоянна употреба на селектирани био добавки.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!
    Лош           Добър

Био-формули за автономни канализационни системи и сухи тоалетни 500 gr

  • Производител: Tri-Bio
  • Код на продукта: 14702
  • Наличност: В наличност
  • 85.49 лв.