Детски лък с безопасни стрели и инфрачервено прицелване

Години: 4+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1+ играчи
Размер: дължина на лъка: 81 см; диаметър на мишена: 42 см
Тегло на продукта: 0.20 кг
Комплектът съдържа: лък, мишена, 3 бр. стрели
Материал: Пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Разказали ли сте на детето си за Робин Худ? Ако не – време е. Ако да – то със сигурност си мечтае да за своите първи геройски подвизи с лък в ръка. Разликата е само една – не всички изстрели на Робин Худ са били точни, защото той не е имал инфрачервено прицелване.

Комплектът с детски лък съдържа всичко необходимо за велика, но и безопасна веселба. Основата включва лък с инфрачервено насочване, мишена и безопасни стрели с вендузи, а различните вариации на продукта съдържат допълнения като кобур за стрели и стойка за мишената.

Бърз, смел, точен и готов за приключения – ако разпознавате своя малък герой в това описание, то единственото нещо, което му липсва, е собствен лък!

Ползи: Стрелбата с лък може да бъде както забавна детска игра, така и добър повод да научите детето си на важни концепции като търпение, точност, прецизност и стабилност. От динамичната стрелба до внимателния, добре преценен изстрел – този спорт има много лица, и всички те чакат да бъдат преоткрити.

Безопасните вендузни стрели и голямата, професионално проектирана мишена създават всички условия както за безгрижна и безопасна игра, така и за първи по-сериозни стъпки в стрелбата с лък като по-сериозно спортно занимание. Инфрачервеното прицелване, от своя страна, ще спомогне за създаването на реална преценка за пространството и ще окуражи детето в първите му стъпки, подсигурявайки доста завиден успех по отношение на точността.

Мишената, предоставена в комплекта е лесна за монтиране и демонтиране, независимо дали ще изберете вариант със или без стойка. Играта е по-подходяща за практикуване на открити пространства, с оглед безопасността на вещите Ви, но може съвсем безпроблемно да се инсталира и в по-просторно закрито пространство, в зависимост от Вашите нужди и предпочитания.

Стрелите на лъка са безопасни при евентуален неточен прицел, но е желателно да инструктирате децата си да се придържат към стреляне в предоставената в комплекта мишена. Желателно е родителят да упражнява надзор, когато с лъка играе дете в минималните граници на препоръчаната от производителя възраст.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!
    Лош           Добър

Детски лък с безопасни стрели и инфрачервено прицелване

  • Производител: King Sport
  • Код на продукта: 15935
  • Наличност: В наличност
  • 28.49 лв.