Детски матраци 62/110

Покажи:
Сортирай по:

Lorelli Матрак Havana 62/110/10

Lorelli Матрак Havana 62/110/10 - един страхотен детски матрак, който е изработен с много внимание и..

48.90 лв

Детски матраци 62/110

Когато сме станали млади родители и сега трябва да положим максимални грижи за нашето любимо и дългоочаквано бебе, то трябва да помислим за всичко, за да му осигурим максимален комфорт, уют и удобство у дома и неговата собствена детска стая.

 

Едно от най-важните неща, които трябва да съобразим и подредим с огромно внимание е стаята на бебето. Тя трябва наистина да е много уютна и комфортна за малкото дете. То трябва да я почувства наистина като своя собствен дом, в който ще усещаа грижа, любов и сигурност. За тази цел е много важно бебешкият креват, на който малкото дете ще прекарва изключително много време от първите си на живота. Там ще играе, там ще спи, там ще опознава околния свят. Всъщнпст там ще прекарва изключително голям период от първите си дни, особено преди да започне самостоятелно да се изправя и да прави първите си стъпки.

 

Когато избираме детското легло ще трябва да съобразим много неща и едно от най-важните и съществени е размерите на това легло. То трябва да е точно за мястото в стаята, което сме определили да бъде за него. Ако то е с размер 62/110, то тогава съответно трябва и да изберем детски матра с размер 62/110 сантиметра. Така матракът ще е точно за този креват. Което е от изключително голямо значение, защото, ако е по-голям, той няма да може да се постави в кревата, а ако е по-малък, ще се получи едно неприятно мърдане на матрака при движението на детето и това ще донесе усещане за дискомфорт и неудобство за малкото бебе.

 

Разбира се, днес на пазара е пълно с най-разнообразен избор от най-различни детски матраци 62/110 сантиметра. Ние просто трябва много внимателно да проучим какво предлагат различните марки и магазини като разлини модели. Матраците могат да са с различен материал на изработка. Нчкои са дишащи, което е много важно, за да не се запотява малкото дете по време на сън. Други са ергономични, за да бъде гърбът на детето в правилно положение. Трети са хипоалергични, за деца с по-специални нужди. Разбира се матракът може и да е от дунапренош материал, което е най-често срещаното.

 

Подобен тип детски матраци 62/110 сантиметра могат да са с различна височина, в зависимост от нуждите и предпочитанията на детето и неговите родители. Много от тях имат много приятни щампи на различни цветя, животни или различни анимационни герои, с което привличат вниманието на малкото дете и по тзи начин са изключително симпатични.

 

Матракът може да се ползва отсвен за бебешки креват и за бебешка кошара. Някои от тези мебели се предлагат в комплект с матрак, но родителите често иматжеланието да го сменят, а е хубаво и да има един детски матрак в резерв при необходимост.

 

Ние от онлайн Детски магазин Jerrykids.com сме подбрали един голям асортимент от най-различни детски матраци 62/110 сантиметра. Вие просто разгледайте нашите предложения и преценете кое ви харесва най-много и кое е най-подходящо вза вашето любимо дете.

 

Направете си една вълшебна стая на бебето с продуктите на Jerrykids.com!

 

Приятно пазаруване!