Детски матраци 70/140

Покажи:
Сортирай по:

Lorelli Матрак Classic пяна 70/140/9

Lorelli Матрак Classic пяна 70/140/9 - един страхотен детски матрак предложен от реномираната марка ..

42.50 лв

Lorelli Матрак Holiday 70/140/10

Lorelli Матрак Holiday 70/140/10 - изработен с особено внимание и грижа за деликатното малко бебе и ..

89.20 лв

Lorelli Матрак Relax пяна 70/140/12

Lorelli Матрак Relax пяна 70/140/12 - един страхотен детски матрак, който ще превърне съня на малкот..

59.90 лв

Детски матраци 70/140

Когато сме станали млади родители и сега трябва да положим максимални грижи за нашето любимо и дългоочаквано бебе, то трябва да помислим за всичко, за да му осигурим максимален комфорт, уют и удобство у дома и неговата собствена детска стая. Мисълта и грижата за детето са постоянни и ще бъдат спътници на родители доста дълго време. Но те са особено важни особено докато детето е още съвсем малко бебе. Стаята на бебето има нужда от много неща, които да съобразим. Кто почнем от това коя точно стая от дома да изберем за бебето, минем през обзавеждането и стигнем до детския матрак, който ще поставим на детското креватче. Редно е всичко да проучим и всичко да помислим много внимателно с една единствена цел – комфорта и здравето на собственото ни любимо бебе.

 

Едно от най-важните неща, които трябва да съобразим и подредим с огромно внимание е стаята на бебето. Тя трябва наистина да е много уютна и комфортна за малкото дете. То трябва да я почувства наистина като своя собствен дом, в който ще усещаа грижа, любов и сигурност. За тази цел е много важно бебешкият креват, на който малкото дете ще прекарва изключително много време от първите си дни на живота. Там ще играе, там ще спи, там ще опознава околния свят. Всъщнпст там ще прекарва изключително голям период от първите си дни, особено преди да започне самостоятелно да се изправя и да прави първите си стъпки.

 

Когато избираме детското легло ще трябва да съобразим много неща и едно от най-важните и съществени е размерите на това легло. То трябва да е точно за мястото в стаята, което сме определили да бъде за него. Ако то е с размер 70/140, то тогава съответно трябва и да изберем детски матрак с размер 70/140. Така матракът ще е точно за този креват или бебешка кошара. Което е от изключително голямо значение, защото, ако е по-голям, той няма да може да се постави в кревата, а ако е по-малък, ще се получи едно неприятно мърдане на матрака при движението на детето и това ще донесе усещане за дискомфорт и неудобство за малкото дете.

 

Разбира се, днес на пазара е пълно с най-разнообразен избор от най-различни детски матраци 70/140 сантиметра. Ние просто трябва много внимателно да проучим какво предлагат различните марки и магазини като разлини модели. Матраците могат да са с различен материал на изработка. Нчкои са дишащи, което е много важно, за да не се изпотява по време на сън. Други са ергономични, за да бъде гърбът на детето в правилно положение. Трети са хипоалергични, за деца с по-специални нужди. Разбира се матракът може и да е от дунапренов материал.

 

Подобен тип детски матраци 70/140 могат да са с различна височина, в зависимост от нуждите и предпочитанията на детето и неговите родители. Много от тях имат много приятни щампи на различни цветя, животни или различни анимационни герои, с което привличат вниманието на малкото дете и по тзи начин са изключително симпатични.

 

Матракът може да се ползва отсвен за бебешки креват и за бебешка кошара. Някои от тези мебели се предлагат в комплект с матрак, но родителите често иматжеланието да го сменят, а е хубаво и да има един детски матрак допълнително, ако се наложи смяна.

 

Ние от Детски магазин Jerrykids.com сме подбрали един голям асортимент от най-различни детски матраци 70/140. Вие просто разгледайте нашите предложения и преценете кое ви харесва най-много и кое е най-подходящо вза вашето любимо бебе.

 

Направете си една вълшебна стая на бебето с продуктите от Jerrykids.com!

 

Приятно пазаруване!