Детски одеяла

Покажи:
Сортирай по:

Lorelli Одеяло Микрофибър бяло

Lorelli Одеяло Микрофибър бяло - едно много удобно и практично решение от Lorelli. Това е е много мн..

38.90 лв

Kikkaboo Детско одеялце с играчка Dotty

Kikkaboo Детско одеялце с играчка Dotty -  едно страхотно детско одеяло предложено от реномиран..

25.90 лв

Kikkaboo Двулицево одеало To Go grey

Kikkaboo Двулицево одеало To Go grey - с това нежно на допир одеяло, което е нежно и деликатно към к..

32.90 лв

Cybex Одеяло Priam Butterfly Fashion Collection

Cybex Одеяло Priam Butterfly Fashion Collection - едно страхотно детско одеяло, което напълно отгова..

116.90 лв

Cybex Одеяло Priam Birds of Paradise

Cybex Одеяло Priam Birds of Paradise - едно страхотно детско одеяло, което отговаря на всички изискв..

116.90 лв

Cybex Бебешко одеяло Koi

Cybex Бебешко одеяло Koi - едно изключително стилно и модерно бебешко одеяло, с което ще придадете п..

116.90 лв

Sterntaler Зимно бебешко одеяло Изчерпано

Sterntaler Зимно бебешко одеяло

Sterntaler Зимно бебешко одеяло -  едно страхотно бебешко одеяло, което напълно отговаря на нем..

59.90 лв

Детски одеяла

Грижовният и съвременен родител ика всичко, което се докосва до деликатната, чувствителна и нежна кожа на неговото любимо дете да бъде тествано и сигурно. То трябва да е деликатно и нежно на докосване. Разбира се това е изключително важно, защото бебето е много чувствително и кожата му лесно може да бъде раздразнена, ако се докосва до повърхности, които не са много подходящи.

 

Ето за това детските одеяла са от изключително огроно значение. Те трябва да бъдат много внимателно избрани от грижовните и млади родители. С тях детето ще се завива през доста голяма част от живота си през първите няколко годинки, когато е още съвсем малко и е в процес на растеж и развитие. Одеялата и завивките на родителите не са подходящи. Детското одеяло трябва да е достатъчмо топло, но и меко, нежно, памучно и през него да се вентилира добре въздуха, за да не се получава нежелано изпотяване или задушаване. С него детето ще бъде завивано, както докато спинка през по-голямата част от денонощието, така и докато си лежи, играе и опознава околния свят.

 

Днес пазара за щастие предлага изключително голям избор на различни завивки за бебете или спални комплекти за деца. Те са различни не само като размери и материя, от която са направени, но и като форма и щампи. Да, те могат да са изключително симпатични и дори забавни със своите весели картинки на различни природни картини, животни от природата или картинки на любимите анимационни герой от детските филми, които детето гледа по телевизията. Всъщност да иберете подходящо детско одеяло е от изключително голямо значение, защото детето не само ще се завива с него и то ще го обгръща нежно и топли, но то ще е пред очите му пред много голяма част от денонощието. За това е много важно одеялото да е цветно с приятни и наситени цветове, които ще предизвикват интерес в детето и ще помагат за развитие на сетивните възприятия.

 

Ние от онлайн Детски магазин Jerrykids.com ви предлагаме много голям избор от най-различни детски одеяла, които можете да разгледате внимателно и да изберете най-подходящото за вашето любимо бебенце.

 

Приятно пазаруване в света на бебешките стоки – Jerrykids.com