Chicco Дълъг клин за момиче, бял

  Chicco Дълъг клин за момиче, бял - Бял памучен клин на марката Chicco.
  Класическа кройка и модел на бял клин за дете момиче.  Кройката е с дълъг крачол.  
  Клинът е израбтен от 95% памук и 5% еластан.  Това е традиционния микс за качествено трико, от което се произвеждат клинове.  Памукът гарантира мекота и удобство на носене.  Той позволява на кожата да диша.  Еластанът се добавя в текстила, за да придаде по-ластичен ефект на дрехата.  Той е материалът, който позволява на дрехата да прилегне по тялото.
  Подходящ е за ежедневието през пролетните и есенни дни.
  Детските дрехи на марката Chicco се отличават с висока надеждност и качество на вложените материалите и изработка.
   

  Откакто се появиха в магазините през 60-те години на минали век, клиновете са на мода и извън нея от десетилетия насам. Най-скорошното им възраждане започна в средата на новото десетилетие и те са тук с потенциала да останат малко по-дълготрайно.

  Те вече дори са станали популярни сред децата, тъй като някои родители купуват цветни такива, за да държат децата с в крак с модата. Освен че са естетически красиви тези принадлежности притежават и някои водещи предимства за които може би не сте наясно.

  Конкретният продукт на бранда – Chicco, е типичен техен представител и затова ние ще ви ги изясним, докато същевременно ви го представяме.

  Ползи: Най-главното преимущество, което това облекло притежава пред всички други е, че е напълно подходящо за спортни активности при момичетата. Можете да го комбинирате с всякакви други облекла и то без проблем.

  Неговата еластичност, гарантира максимално удобство и свобода на движението. Ето защо, ако вашето момиче е подражател на даден спорт ви съветваме да я снабдите с дългият клин на – Chicco. Все пак подходящото облекло е от важно значение за правилното практикуване на някои спортове.

  Като цяло  артикула е изграден от мека мъхеста материя, която е в комбинацията на памук и еластан. Те от своя страна притежават надеждни и здрави качества, така че не трябва да се притеснявате от евентуално скъсване.

  Подходящ е за употреба през пролените и есенните месеци. Не ви съветваме да оставяте детето да го употребява през зимите, тъй като дишащата материя не може да изолира достатъчно топлината.

  Имайте в предвид обаче, че белият цвят се замърсява сравнително по-лесно. Така че не се изненадвайте, ако използвате пералнята машина повече от очакваното. Също така преди да предприемете каквото и да е било е важно да разгледате инструкциите, които са предоставени от производителят.

  Chicco Дълъг клин за момиче, бял

  • Цвят: Бял
  • Сезон: Пролет/Есен
  • Пол: Момиче
  • Стил: Ежедневен
  • Материал: 95% памук, 5% еластан
  • Крачол: дълъг
  • Кройка: права
  • Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя


  Напишете отзив

  Бележка: HTML не е позволен!
      Лош           Добър

  Chicco Дълъг клин за момиче, бял

  • Код на продукта: 16506_558
  • Наличност: В наличност
  • 18.04 лв.