Гардероби и скринове

Покажи:
Сортирай по:
Baby Italia Рафт Didi бял Изчерпано

Baby Italia Рафт Didi бял

Baby Italia Рафт Didi бял - един изключително полезен асортимент от стаята на бебето, който много ще..

139.90 лв

Baby Italia Скрин с вана и повивалник Buffy Изчерпано

Baby Italia Скрин с вана и повивалник Buffy

Baby Italia Скрин с вана и повивалник Buffy - един много полезен уред към интериора на вашия дом. То..

499.00 лв

Baby Italia Скрин с вана и повивалник Lucas Изчерпано

Baby Italia Скрин с вана и повивалник Lucas

Baby Italia Скрин с вана и повивалник Lucas - една страхотна мебел, която много ще помогне на младит..

499.90 лв

Lorelli Скрин бял

Lorelli Скрин бял -  един страхотен скрин, който притежава модерен и стилен дизайн. Той ид..

179.90 лв

Lorelli Скрин бял и кафе

Lorelli Скрин бял и кафе - една чудесна, практична и много полезна мебел, която ще ви свърши страхот..

179.00 лв

Lorelli Скрин бял и орех

Lorelli Скрин бял и орех - една чудесна мебел ,която ще ви свърши изключително полезна работа в отгл..

179.00 лв

Lorelli Скрин бял и розово

Lorelli Скрин бял и розово -  една чудесна мебел, която ще е страхотно допълнение от интериора ..

179.00 лв

Lorelli Шкаф бяло и кафе

Lorelli Шкаф бяло и кафе - едни страхотен  вариант на шкаф за детската стая. Той има изчистен и..

208.00 лв

Гардероби и скринове

Ако вече сте подготвили стаята на бебето. Избрали сте една обособена стая от всички в къщата, която да обособите за вашето любимо малко бебе. Поставили сте множество мебели като бебешки креват, бебешка кошара, бебешки играчки, шезлонг, люлка и прочие. То сега е време и да определите къде ще прибирате бельото на новороденото дете. За тази цел е редно да изберете и подходящ гардероб и скрин за бебешката стая.

 

Когато избирате подходящи мебели за детската стая е редно да съобразите някои неща. На първо място интериора на стаята. Мебелите е редно да пасват на цветовете на стаята. Хубаво е предварително да обособите тяхното място, на което ще ги поставите и да премерите добре размерите на мястото и размерите на мебелите, които сте избрали, заа да сте сигурни, че те ще са подходящи перфектно за точно това място, на което искате да ги поставите. И не на последно място да помислите за тяхната функционалност. Едни мебели като гардероб и скрин могат да имат различен на брой чекмеджета, в които да се прибират най-различни чаршафи, одеяла, дрехите на бебето, дори е хубаво да има място и за някои бебешки играчки. А след всичко останало можете да разгледате различните марки, които се предлагат на пазара в България и материала, от който са изработен.

 

Ние от онлайн Детски магазин Jerrykids.com предлагаме голямо количество от много внимателно подбрани мебели за бебешката стая като гардероби и скринове за бебешка стая. Подбрали сме определени марки, за които знаем, че държат на добро качество и предлагат сигурни продукти. Материалите на изработка и технологията са на много високо ниво, така че вие не трябва да се притеснявате, когато избирате продукти от нашия онлайн детски магазин.

 

Някои гардероби и скринове са готови и ги получавате до три работни дни след направената поръчка, но има и такива, които се приготвят след поръчка и там времето за доставка отнема около 14 дена. Имайте предвид, че подобен тип продукти за деца винаги се продават в разглобен вариант и когато ги получите вие ще трябва да ги сглобите, като следвате внимателно поставените инструкции в комплекта.

 

Бъдете грижовни във всеки избор, който правите относно стаята на вашето любимо бебе, защото това е мястото, на което малкото дете ще прекара първите си мигове от живота и е важно всичко да е направено внимателно и с много любов, за да се чувства бебето добре и обичано. Децата, които растат в такава атмосфера са по-здрави и по-щастливи.

 

Приятно пазаруване в света на детските продукти – Jerrykids.com