Как да се грижим за семейния басейн

Публикувано от jerrykids 31/07/2020 0 Коментар(и)

Семеен надуваем басейн! Кой няма нужда от прохлада и почивка през лятото? Кой не желае да се отпусне на удобно място във водата и да вземе в ръка една освежителна напитка? Или кое дете не обича да си играе във водата? Всъщност отговорът е, че абсолютно всички хора обичаме водата по един или друг начин. Малките деца се забавляват и играят с огромно веселие винаги, когато са във вода. А ние големите хора – техните родители също обожаваме водата. Обичаме да плуваме или просто да се отпуснем и почиваме на прохладно и приятно място.

 

 

Ето за това на всяко едно семейство му трябва един семеен надуваем басейн. Има много и най-различни видове. Те се различават по форма, големина и дълбочина, но с всички ще ни е много приятно и ще успеем да направим лятото едно незабравимо приключение изпълнено с множество игри, забави и веселби за децата и с много приятна почивка за всеки възрастен. Басейнът може да е надуваем, но има и такива, които са със твърд борд. Това какъв ще изберем за нас си е въпрос на наше лично желание и лично виждане. Може да е различен по форма. Някои са кръгли, други квадратни, трети правоъгални, а има и такива, които са наистина с много разчупена форма. Някои басейни дори имат седалки, на които всеки може да поседне и да се отпусне на много удобно и комфортно място в прохладната вода. Колко освежаващо звучи! Представете си горещина, слънце, пек и един страхотен семеен басейн, пълен с прохладна вода и вие вътре в него си почивате и забавлявате. Страхотно е нали! Сега може да го имате стига просто да разгледате нашата специална категория с надуваеми басейни и да изберете този, който на вас ви харесва най-много.

 

 

Когато имаме подобен семеен басейн на двора има и някои неща, които е хубаво да знаем и още по-хубаво да ги правим. Например да започнем от подложката, която е хубаво да се сложи под басейна. Така ние ще предпазин неговото дъно от пробиване и ще има къде да стъпим винаги на чисто място. След това е редно да помислим и за покривало за басейна. Покривалото не само, че ще запази водата чиста за максимално дълго време, но то запазва и нейната температура по-висока. А ако покривалото е соларно, то тогава дори водата ще се нагрява допълнително. След като сме закупили вече басейн, покривало и подложка е редно да помислим и за самата вода в него. Тя трябва да е максимално чиста. За тази цел се продават комплекти от най-различни препарати като хлор разбира се. Много е важно каквито и препарати да вземем, за да третираме с тях водата най-напред да прочетем упътване как се използва и дозира самия препарат. Това от изключителна важност, защото ако сложим много малко, то няма да има желания ефект, а ако сложим повече, то това няма да е никак полезно за нашата кожа и дори може да е вредно. Всеки препарат или таблетки имат различна дозировка, която е описана на инструкциите за ползване. Прочитането на тези инструкции е задължително.

 

 

И така, когато вече сме приготвили всичко необходимо. Имаме басейн, имаме подходящи подложка и покривало, а след това сме и третирали водата по най-добрия начин със съответните подходящи препарати или таблетки, тогава вече нашият семеен басейн е готов за ползване от цялото семейство. Забавлението във водата може да започне! :)

 

 

Ние от онлайн Детски магазин Jerrykids сме сигурни, че ще харесате много и най-различни басейни от всичките наши предложения, но бъдете сигурни, че като за начало ви е необходим един голям басейн, а може да изберете и някой отделен по-малък, който да е специално за по-малките деца. Тук вариантите също са изключително много стига само да изберете. Бъдете сигурни, че басейните, които ние предлагаме са само от много реномирани и качествени марки. Те са изработени от много качествен PVC материал и качеството на изработката е наистина на много високо ниво. По този начин се гарантира максимална здравина и издръжливост на басейна за максимално дълго време. Имайте предвид, все пак, че и вие трябва да внимавате и да се грижите за своя басейн, защото ако например някоя котка се качи на един надуваем борд, то със сигурност тя ще го спука с ноктите си. Така че, ако гледате котки на двора, то по-разумния вариант е да изберете басейн с твърд борд, който да не е надуваем. Когато децата си играят също има опасност за басейна. Внимавайте детето да не си играе с остри предмети покрай него, защото отново може да го спука или среже. Просто ви предупреждаваме, че трябва да се вземат и предпазни мерки под внимание, с цел семейният надуваем басейн да се запази максимално дълго и да се позлва възможно най-дълго време от цялото семейство.

 

 

Това ще гарантира прекрасно и незабравимо лято за цялото семейство!