Комбинирани детски колички - универсалното решение за родителите

Публикувано от jerrykids 05/11/2018 0 Коментар(и)

Комбинирани детски колички - универсалното решение  за родителите

 

Детската количка представлява една от задължителните покупки за бебето. Наред със зимните и летните видове, изборът на комбинирана количка за бебе винаги си остава най-подходящ. Причината е тяхната универсалност и многофункционалност. Детските магазини в днешно време предлагат невероятно богат избор от комбинирани бебешки колички с множество екстри, които ви спестяват много нерви и осигуряват максимален комфорт както на вас, така и на наследника ви.

 

На практика, комбинираните бебешки колички са проектирани да вършат работа през всеки сезон от годината. За есента и пролетта, в качеството им на преходни сезони, те са перфектното решение за покупка. С придобиването на такава детска количка вие получавате много повече от превозно средство. Багажни отделения, сенници, покривало за студено и за дъждовно време, дъждобран, кош за новородено, трансформиращо се в седалка, комарник, ергономично, лесно сгъваемо шаси, регулираща се подложка на крачетата в 3 различни позиции, удобна спирачка, кошче за автомобил, отделяща се, многофункционална седалка – това са част от екстрите, с които се сдобивате, щом закупите комбинирана детска количка. Без да пропускаме задължителните атрибути като предпазен борд и коланчета с 5-пунктова система, с раменни подплънки към тях.

 

Най-често те са проектирани за дете до навършване на 3,5 годинки, но в някои случаи стават и за по-големи деца (до около 15 кг). При някои модели облегалката притежава способността за промяна на позицията така, че детето да се радва на удобство и по този начин да се предпази и гръбнака му. Друга добавка от значение е реверсивната седалка, позволяваща на родителя да наблюдава детето си, докато бута количката. Силно се оценява и регулируемостта на дръжката и завиваемостта на колелетата до 360 градуса, както и тяхната застопоряемост в критични ситуации така, че количката да не може да се обърне. 

 

По начало, комбинираните детски колички са предвидени за преминаване през всякакви терени, включително през тесни места. Натовареният трафик, напрегнатото ежеднение, наложителното бързане за къде ли не – всичко това налага производителите да съобразят потребността от повратлива, адаптивна към градските условия детска количка, като същевременно материалите да са леки и здрави. Надеждността и удобството са двата ключови фактора, що се отнася до комбинирана количка за бебе.

 

Веднъж убедили се в полезността на комбинираната детска количка, за вас остава изборът на цвят. Може би се ръководите от традицията „синьо за момченце, розово – за момиченце“, а може би не, но при всички случаи има за всекого по нещо. Някои родители залагат на по-тъмни тонове, с оглед замърсяванията, на които количката ще бъде подложена през есента, пролетта и зимата.