Конструктор със стикери Космос 56 части Deluxe
Марка: Game Movil
Възраст: 1+ години
Брой елементи: 56 части
Тегло: 1 кг
Материал: Висококачествени безвредни материали
Съдържание: Комплектът включва: 56 цветни части в 4 размера, 2 листа стикери и книжка с инструкции.\n4-те модела конструкторни части са с височина 2.35 см и ширина 3.2 см. \nДължините им са : 3.2 см, 4.8 см, 6.4 см и 9.6 см
Допълнителни характеристики: Продуктът дава възможност чрез подреждане и сглобяване детето да получи различни фигури.\nТой е направен от висококачествени безвредни материали.\nИграейки с него детето ще развие креативното мислене, въображението и сръчността си.\nКонструкторът е опакован в дървен куфар с дръжка, за лесно пренасяне и съхранение.\nВнимание: Продуктът съдържа части, които детето може да погълне!\nПроизведено в Испания.
Ползи: Реденето на кубчета и блокчета подобрява и усещането за разстояния, позиция в пространството и подобрява ориентацията. Подобрява фината моторика на детето. Съединяването на различни по размер и цвят блокчета изисква различна сила и действия от децата. Това усъвършенства техните движения.\nИгрите с конструктори и блокчета развиват когнитивната гъвкавост на децата – умението им по-бързо и лесно да се фокусират на различни теми. Това е умение много необходимо за училищния период.\nРазвиват се речевите умения. Докато играят в група децата да обяснят идеите си опитват се да опишат какво са направили. Тези интензивни разговори помежду им подобряват техните езикови способности.\nРазвива творческото мислене. Разнообразието от форми и цветове позволява детето да използва въображението си. Там няма граници какво може да бъде конструирано. В тези игри няма правилно или грешно направено – децата имат пълна свобода да творят, без да се страхуват от провал или грешка.\nРазвива многостранното мислене. В играта с конструктори децата виждат различни решения на дадена задача от различните участници в групата. Така те обогатяват гледната си точка.\nРазвива математическите умения. Децата играли в предучилищна възраст с конструктори са по-добри в решаването на задачи. Заради броенето, комбинирането и сортирането на блокчета по размер и цвят тяхното мислене е развило умения в алгебрата. Заради симетрията, чувството за баланс, правите линии и конструкциите, подредени така че да не се срутят са развили подсъзнателни умения в геометрията. Поощрява работата в екип. Когато децата играят заедно те трябва да постигнат съгласие какво конструират – къща, лодка или ракета. По време на игра те се научават да изчакват реда си, да се изслушват, да споделят идеи.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!
    Лош           Добър

Конструктор със стикери Космос 56 части Deluxe

  • Производител: Game Movil
  • Код на продукта: 15729
  • Наличност: В наличност
  • 69.34 лв.