Lego Architecture

Покажи:
Сортирай по:

Lego Architecture Емпайър Стейт Билдинг

Lego Architecture Емпайър Стейт Билдинг - един страхотен подарък абсолютно за всеки човек. Без значе..

224.90 лв

Lego Architecture Сан Франциско

Lego Architecture Сан Франциско - страхотен подарък за всеки човек без значение от възрастта и пола...

116.90 лв

Lego Architecture Трафалгар Скуеър

Lego Architecture Трафалгар Скуеър - един страхотен подарък за всеки човек, без значение дали е дете..

177.90 лв

Lego Architecture

Добре дошли в магазина на конструкторите Lego. Един чуден свят, който оживява пред вашето собствено дете. Това е нещо ново, това е нещо страхотно за всеки любител на конструкторите с култовата и реномирана марка Lego. Тези конструктори са подходящи както за юноши, така и за по-големи и пораснали хора. Те не просто се сглобяват и със сглобената фигура може да се играе, но дори може да се постави като декорация в стаята или с колекционерска цел.

                                            

Конструкторите Lego Architecture представят на вашето внимание една чудесна възможност да сглобите някои от най-известните и забележителни сгради в целия свят. Това е едно невероятно предизвикателство за всеки човек без значение от това какъв пол е човека и на каква възраст.

 

Може да поставите сглобената фигурна на сграда в стаята си като украса и декорация. Ще имате възможността да се наслаждавате на нейния макетен вариант и на това, което сами сте сглобили сами само с вашите собствени две ръце. Това е нещо забележително, което ще ви вдъхнови да съберете цялата колекция на Lego от тази серия Architecture. Имате възможността да сглобите сгради като Кулата в Пиза, Айфеловата кула, Някой от най-известите и големи мостове в света и какво ли още не. Това е чудесно предизвикателство за всеки човек, който е любител на конструкторите.

 

Конструкторите с марката Lego са известни в целия свят и на всички хора. Те са изработени предимно от малки части за по-големи деца или от по-малки за по-малките деца. Материалът, от който са изработени е пластмаса от изключително високо качество. Сглобяването става по лесен и вълнуващ начин. Освен предварително предначертаните параметри, по които да се сглобяват отделните части различните елементи могат да се свързват и в други фигури според вашето усмотрение. Така играта е винаги разнообразна и интересна за всеки човек.

 

Освен конструктори с марката Lego в нашия онлайн детски магазин Jerrykids.com можете да намерите и много други модели и марки конструктори като например: BanBao, Playmobile  и много други.