Lego City

Покажи:
Сортирай по:
Lego City Полицейско преследване с хеликоптер Ново

Lego City Полицейско преследване с хеликоптер

Lego City Полицейско преследване с хеликоптер - смелите полицаи са готови винаги и всякога да помогн..

69.90 лв

Lego City Полицейски отряд с кучета Ново

Lego City Полицейски отряд с кучета

Lego City Полицейски отряд с кучета - всяко малко дете иска като порасне да стане истински полицай. ..

21.50 лв

Lego City Полицейски арест на магистралата Ново

Lego City Полицейски арест на магистралата

Lego City Полицейски арест на магистралата - О престъпника шофира една много бърза и спортна кола. Т..

47.90 лв

Lego City

Добре дошли в магазина на конструкторите Lego. Това са най-известните, най-желаните и най-интересни конструктори в целия свят. Това ще е един чудесен подарък-изненада за всеки човек без значение на каква възраст е той или от какъв пол. Lego  е гарантирано една реномирана марка за детски конструктори, която е гарант за качество и много вълнуващи игри.

 

Конструкторите от марка Lego и серия City са предназначените предимно за деца около 5 годишна възраст и над 5 годинки. Идеята на тази серия на Lego е да се пресъздаде една градска среда, която заобикаля всеки ден вашето дете. Това са неща, предмети и други, които всеки ден децата срещат и виждат по улиците на големия град. Детето има възможност да пресъздаде това, което всеки ден е пред него, с което се среща и сблъсква всекидневно. Това е изключително интригуващо за малкото дете. То създава макетен вариант на реалните си преживявания, което е много впечатлително и със сигурност много интересно.

 

С конструкторите на Lego City детето пресъздава не само различни предмети, превозни средства и различни сгради, но и може да пресъздаде реални събития и преживявания като гонка между полицай и крадец, пожарникари, които спасяват хора от огнената стихия, дори и един съвсем обикновен човек, който кротко и мирно си кара колело по улицата. Въобще възможностите са много и най-различни, но всички са много интригуващи. От вас се изисква просто да прецените, кой от всичките варианти ще е най-удачен и интересен на вашето собствено дете. Кое ще го зарадва и впечатли най-много. Разберете неговите интереси и му направете най-точния подарък или дори може да комбинирате различни модели, за да бъде играта още по-интересна и вълнуваща.

 

Бъдете сигурни, че детето ще се впусне в часове наред увлекателни игри със своето ново и любимо Lego City. Можете да изберете и някои от другите модели конструктори, които ние от онлайн детски магазин Jerrykids.com предлагаме на вашето внимание.

Не се колебайте, а разгледайте внимателно и изберете най-интересната играчка за вашето дете!