Lego City

Покажи:
Сортирай по:

Lego City Полицейски арест на магистралата

Lego City Полицейски арест на магистралата - О престъпника шофира една много бърза и спортна кола. Т..

47.90 лв

Lego City Полицейски отряд с кучета

Lego City Полицейски отряд с кучета - всяко малко дете иска като порасне да стане истински полицай. ..

21.50 лв

Lego City Полицейско преследване с хеликоптер

Lego City Полицейско преследване с хеликоптер - смелите полицаи са готови винаги и всякога да помогн..

69.90 лв

Lego City

Добре дошли в магазина на конструкторите Lego. Това са най-известните, най-желаните и най-интересни конструктори в целия свят. Това ще е един чудесен подарък-изненада за всеки човек без значение на каква възраст е той или от какъв пол. Lego  е гарантирано една реномирана марка за детски конструктори, която е гарант за качество и много вълнуващи игри.

 

Конструкторите от марка Lego и серия City са предназначените предимно за деца около 5 годишна възраст и над 5 годинки. Идеята на тази серия на Lego е да се пресъздаде една градска среда, която заобикаля всеки ден вашето дете. Това са неща, предмети и други, които всеки ден децата срещат и виждат по улиците на големия град. Детето има възможност да пресъздаде това, което всеки ден е пред него, с което се среща и сблъсква всекидневно. Това е изключително интригуващо за малкото дете. То създава макетен вариант на реалните си преживявания, което е много впечатлително и със сигурност много интересно.

 

С конструкторите на Lego City детето пресъздава не само различни предмети, превозни средства и различни сгради, но и може да пресъздаде реални събития и преживявания като гонка между полицай и крадец, пожарникари, които спасяват хора от огнената стихия, дори и един съвсем обикновен човек, който кротко и мирно си кара колело по улицата. Въобще възможностите са много и най-различни, но всички са много интригуващи. От вас се изисква просто да прецените, кой от всичките варианти ще е най-удачен и интересен на вашето собствено дете. Кое ще го зарадва и впечатли най-много. Разберете неговите интереси и му направете най-точния подарък или дори може да комбинирате различни модели, за да бъде играта още по-интересна и вълнуваща.

 

Бъдете сигурни, че детето ще се впусне в часове наред увлекателни игри със своето ново и любимо Lego City. Можете да изберете и някои от другите модели конструктори, които ние от онлайн детски магазин Jerrykids.com предлагаме на вашето внимание.

Не се колебайте, а разгледайте внимателно и изберете най-интересната играчка за вашето дете!