Lego Creator

Покажи:
Сортирай по:

Lego Creator Витлов самолет

Lego Creator Витлов самолет - полетете нависоко и бързо с този страхотен витлов самолет. Можете да г..

23.40 лв

Lego Creator Камион чудовище

Lego Creator Камион чудовище - подкарайте този страхотен камион чудовище и сгазете всичко по пътя си..

34.90 лв

Lego Creator Спортен автомобил

Lego Creator Спортен автомобил - скачайте в този страхотен червен спортен автомобил и потегляйте с м..

23.40 лв

Lego Creator

Добре дошли в чудни и приказен свят на конструкторите Lego. Това е най-известната, най-впечатляващата и най- реномираната марка за детски конструктори в целия свят. Те са подходящи не са за юноши, но и за по-големи хора. Заниманието с конструкторите Lego не е просто едно детско забавление или игра. Те могат да се сглобяват и от колекционери и любители на подобен тип продукти. Освен да е играе с тях и да се сглобяват различни модели играчки и фигури, тези резултати могат да бъдат поставени и като декорация у дома. Те са предизвикателство и повод за гордост за всеки човек.

 

Ние ви предлагаме една страхотна серия на тези конструктори. Това е серията Lego Creator. Конструкторите от тази серия много често са предназначени за сглобяване на няколко различни неща. Тоест те могат да са от типа 3 в 1, при който тип купувате 1 комплект, а реално можете да сглобите 3 различни модела.

 

При конструкторите Lego Creator често ще имате предизвикателството да сглобите различни модели автомобили, космически или плавателни кораби, хеликоптери, самолети, строителни машини или друг тип превозни средства. Конструкторите от тази серия на Lego много често са за деца на или около 8 годишна възраст. Те са направени с цел да развиват детското въображение, творческа мисъл, логика и фини двигателни умения. Изработени са от много качествена пластмаса и най-често съдържат по-малки части, което ги прави неподходящи за по-малките деца. Нивото на сложност и трудност при тях е по-високо, което също ги прави неподходящи за малките деца.

 

В нашия онлайн детски магазин Jerrykids.com можете да разгледате най-различни конструктори от серията Lego Creator. Ще откриете и много други интересни серии конструктори на Лего като City или Architecture и много други. Имаме и множество други интересни играчки като образователни играчки, интерактивни, различни видове пъзели, колички, кукли и много други.

 

Не забравяйте, че конструкторите са едни от най-предпочитаните играчки за деца без значение от пол и възраст. За това не се колебайте, а разгледайте нашите предложения от най-различни детски играчки и изберете най-подходящия подарък за вашето любимо дете.