Lego Duplo

Покажи:
Сортирай по:

Lego Duplo Азбучен камион

Lego Duplo Азбучен камион - едно страхотно забавление за всички малки деца. Детето ще моье да даде п..

66.90 лв

Lego Duplo Кутия с тухли В наличност

Lego Duplo Кутия с тухли

Lego Duplo Кутия с тухли - пренесете се в една вълшебна и творческа игра с този страхотен комплект к..

66.90 лв

Lego Duplo Луксозна кутия с тухли В наличност

Lego Duplo Луксозна кутия с тухли

Lego Duplo Луксозна кутия с тухли - малкото дете ще има възможността да даде простор на собственото ..

115.90 лв

Lego Duplo

Добре дошли в магазина на конструкторите Lego. Насладете се на огромното разнообразие от най-различни модели конструктори с реномираната марка Lego. Богатото разнообразие ще ви очарова и игрите с този вид конструктори ще ви потопи в един чуден и приказен свят мечтан от всяко дете.

 

Една от най-известните и предпочитани серии конструктори на Lego  са тези от серията с името Duplo. Конструкторите от тази серия са предназначени за най-малките деца на възраст от 18 месеца до около 5 годинки. Игрите с тези конструктори ще са изключително увлекателни и занимателни за всички малки деца. В тях детето ще открие фигури, които среща във своето ежедневие или гледа по телевизията.

 

Много често в конструкторите Lego Duplo детето ще открие различни животни, детски площадки или превозни средства за сглобяване. Различните елементи от тази серия на Lego са изработени от качествена пластмаса и са с малко по-голям размер, което ги прави подходящи и за по-малките деца над 18 месечна възраст.

 

Тези игри и играчки помагат на детето за развитие на въображението, творческата мисъл, концентрацията, логиката и фини двигателни умения поради работата с ръце с цел сглобяване на различните малки елементи. 

 

Без съмнение можем да заключим, че конструкторите от серията Lego Duplo са едни от най-предпочитаните конструктори въобще в целия свят. Те ще дарят на децата разнообразни и увлекателни игри с часове наред. 

 

Ние от онлайн детски магазин Jerrykids.com сме подбрали един богат и разнообразен асортимент от различните серии на конструкторите Lego. Освен Lego Duplo при нас ще можете да изберете конструктори и от много други серии на Lego като City, Architecture и много други. Предлагаме на вашето внимание и конструктори с други марки като Banbao, Playmobile и много други. Просто трябва да разгледате внимателно богатата гама от наши предложения и да изберете най-подходящото за вашето дете.

 

При нас можете да откриете и много други видове детски играчки като детски лаптопи, различни модели итерактивни играчки, кукли за момичета или писти с коли и различни модели гаражи за момчетата.

 

Потопете се в света на играчките и подарете на детето си едно приказно детство!