Lego Friends

Покажи:
Сортирай по:

Lego Friends Кубът за игра на Andrea

Lego Friends Кубът за игра на Andrea - красивата Andrea е готова да изпълни новата си песен. Тя си и..

23.40 лв

Lego Friends Кубът за игра на Olivia

Lego Friends Кубът за игра на Olivia - очарователната Olivia е много добър изследовател и сега започ..

23.40 лв

Lego Friends Кубът за игра на Stephanie

Lego Friends Кубът за игра на Stephanie - очарователната Stephanie е в кухнята и започва да гот..

23.40 лв

Lego Friends

Добре дошли в магазина на конструкторите Lego. Потопете се в един приказен и чуден свят смножеството разнообразие, което се предлага при нас. Насладете се на богатата гама на най-реномираната марка за конструктори – Lego.

 

С тези конструктори вашите деца ще преживеят незабравими и увлекателни игри с чаове наред. Но и за родителите подобен тип играчки са винаги много интересни и им помага поне за момент да се върнат назад в детството си и да сетят за красиви и романтични спомени от своето детство.

 

Предлагаме на вашето внимание конструктори Lego от известната серия на марката Lego Friends. Играчките от тази серия много често са предназначени за малко по- големите деца над 8 годишна възраст и са подходящи за деца на около 15 годишна възраст. Те са изработени от изключително качествена пластмаса и по-дребни части, което го прави неподходящо за по-малките деца.

 

Игрите с конструкторите на Lego Friends ще потопят детето в един приказен свят, в който детето може да отиде на разходка, пикник, екскурзия и още какво ли не със приятелите на Lego Friends. Тези конструктори предоставят едно огромно поле за детското въображение, за да може детето само да представи играта и ситуациите така както то само си ги представя, а играчката само задава насоките на игра. Добрите приятели могат да си направят разходка в планината или някое друго красиво място, могат да отидат на басейн или море където да се излежават под галещите слънчеви лъчи, могат да представляват различни игри между приятелите. Вариантите са много и най-различни, но е сигурно, че игрите гарантирано ще са много забавни, интересни и увлекателни за часове наред разнообразни игри.

 

Подобен тип играчки ще помогнат за развитие на детското въображение, творческа мисъл, логично мислене, а сглобяването на отделните дребни части ще помогне за развитие на фините двигателни умения.

 

Не се колебайте, а разгледайте нашите разнообразни предложения от тази реномирана серия конструктори на Lego. Не се съмнявайте, че детето искрено ще се зарадва на своя подарък и с новата си придобивка ще се занимава часове наред в увлекателни  и забавни игри.

 

Ние от онлайн детски магазин Jerrykids.com ви предлагаме огромно разнообразие и от други конструктори модели на Lego Като: Architecture, City, Duplo, Star Wars, Dino и много други. Освен това ще срещнете и други много интересни и известни конструктори каквито са играчките Playmobile. Ще намерите и съвсем различен тип играчки, които развиват двигателната активност и са подходящи по-скоро за игри на открито. Каквито са например  огромното разнообразие от най-различни играчки за двора.

 

Не се колебайте а разгледайте нашия магазин и се потопете в чудния свят на играчките!