Lego Ninjago

Покажи:
Сортирай по:

Lego Ninjago Скоростната кола на Cole

Lego Ninjago Скоростната кола на Cole - препускайте бързо и шеметно с тази страхотна скоростна кола ..

23.40 лв

Lego Ninjago Похитител в джунглата

Lego Ninjago Похитител в джунглата -  Обединете сили с Lloyd и препускайте наоколо с този ..

23.40 лв

Lego Ninjago Златен робот

Lego Ninjago Златен робот - обединете сили със златния робот на Lego Ninjago и се изправете срещу вр..

95.90 лв

Lego Ninjago

Добре дошли в магазина на Lego. Тук вие ще откриете огромно разнообразие от най-различни конструктори от реномираната марка Lego. Потопете се в един приказен и интригуващ свят, който е изпълнен с множество приключения и моменти, подходящи за един истински герой.

 

Конструкторите Lego са най-известните и предпочитани конструктори от хората в целия свят. Те са изработени от пластмаса от високо качество и притежават огромно разнообразие от модели за най-различни игри и приключения.

 

Конструкторите Lego Ninjago е една интригуваща серия, която е предназначена предимно за хора над 8 годишна възраст до около 15 годишна възраст.  Те са подходящи както за подрастващи деца-юноши, така и за вече порасни хора, за които играта с конструкторите също ще бъде много интересна и интригуваща. Играта с конструкторите от серията Lego Ninjago ще е много вълнуваща както за момчета, така и за момичета. По дребните елементи на тези конструктори ги прави неподходящо за по-малките деца.

 

Бъдете силен, смел и храбър! Впуснете се в нови и героични приключения. Бъдете победител във всяка битка, в която се впуснете. Поемете безстрашна инициатива за безбройни и неуморни приключения и битки. Потопете се в света на Lego Ninjago и ще откриете едно постоянно разнообразие изпълнено с множество разнообразни и увлекателни игри и приключения.

 

Подобен тип играчки помагат за развитието на въображението, творческата мисъл и логичната мисъл. Те ще помогнат и за развитието на фини двигателни умения, поради работата с ръцете и пръстите на ръцете по време на сглобяване на различните елементи и играта с различните фигурни.

 

Ние от онлайн детски магазин Jerrykids.com ви предлагаме едно огромно разнообразие от най-различни конструктори на Lego. Освен серията Ninjago при нас можете да намерите и конструктори от серии като Lego Duplo, Lego City, Lego Friends, Lego Technic, Lego Architecture и много други. Всички тези конструктори ще донесат едно огромно разнообразие от различни игри и предизвикателства пред всяко едно дете.

 

При нас можете да намерите и много други видове играчки като акумулаторни коли, играчки за двора, различни играчки за момчета или играчки за момичета.

 

Не се колебайте, а се потопете в света на играчките и помогнете на детето си да преживее едно приказно детство!