Lego Star Wars

Покажи:
Сортирай по:
Lego Star Wars Kylo Ren’s Shuttle Microfighter Изчерпано

Lego Star Wars Kylo Ren’s Shuttle Microfighter

Lego Star Wars Kylo Ren’s Shuttle Microfighter - Страхотен подарък за всяко малко дете, което обича ..

23.40 лв

Lego Star Wars T-16 Skyhopper vs Bantha Microfighters Изчерпано

Lego Star Wars T-16 Skyhopper vs Bantha Microfighters

Lego Star Wars T-16 Skyhopper vs Bantha Microfighters - страхотен подарък за всеки малък любител на ..

44.50 лв

Lеgо Star Wars Microfighter Изчерпано

Lеgо Star Wars Microfighter

Lеgо Star Wars Microfighter - страхотен подарък за всички малки любители на филма Междузвездни войни..

23.40 лв

Lego Star Wars

Добре дошли в чудния и приказен свят на конструкторите Lego. Най-реномираната и предпочитана марка за детски конструктори на всички хора в целия свят. Подходяща не само за деца, но дори и за техните родители.

 

Кой не е гледал филма Star Wars – Междузвездни воини. Това е един от най-любимите филми на поколения хора в целия свят. Сега Lego предлага на вашето внимание своята серия конструктори Lego Star Wars. Това е най-предпочитаната серия на Lego от хората в целия свят. Без значение от това на каква възраст или от какъв пол е човека, то тази серия конструктори ще се превърне много бързо в негова любима.

 

Една чудесна възможност героите от любимия филм, заедно със всички невероятни космически кораби от филма да оживее в ръцете на вашето собствено дете. Детето ще се впусне безстрашно в множество космически битки и приключения заедно със своите любими герои от филма Star Wars. Бъдете смели, храбри, безстрашни и се впуснете във всяка една космическа битка с готовност за сигурна победа. Бъдете на страната на доброто и овладейте силата. Нека доброто победи!

 

Имате възможност да разгледате различните конструктори от тази серия и да изберете този, който на вашето любимо дете ще се хареса най-много. Но можете и да вземете различни конструктори от същата серия, за да бъде играта още по-интересна, още по-вълнуваща и приказна за малкото дете. Можете да съберете конструктори с различни  герои и различни космически кораби от филма. Бъдете уверени, че това много бързо ще се превърне в любимо занимание за вашето малко дете и то ще се занимава с любимата играчка часове наред в увлекателни и интригуващи игри.

 

Подобен тип играчки и занимания помагат изключително много за развитие на детското въображение, което се случва по време на игра, помага за развитие на логичната мисъл, което е благодарение на сглобяването на различните елементи, помага за развитие на фини двигателни умения, което се случва при работата с ръце и пръстите на ръцете по време на сглобяване  и игра с играчките.

 

Ние от онлайн детски магазин Jerrykids.com  ви предлагаме едно огромно разнообразие от най-различни играчки. Освен много конструктори, в нашия  сайт можете да откриете различни играчки за двора, играчки за бутане с крачета, най-различни играчки за момичета, или за момчета.

 

Разгледайте нашите предложения и не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме винаги готови да ви помогнем в избора на най-подходяща играчка за вашето любимо дете!