Lego Technic

Покажи:
Сортирай по:

Lego Technic Mini Cllaas Xerion

Lego Technic Mini Cllaas Xerion - малките деца имат огромен интерес към строителни машини и различни..

23.40 лв

Lego Technic Бъги

Lego Technic Бъги - Страхотен подарък за всеки малък любител на бъгитата или на конструкторите Lego...

23.40 лв

Lego Technic Катамаран

Lego Technic Катамаран - можете ли наистина да плавате с катамаран. Покажете вашите плавателни възмо..

95.90 лв

Lego Technic

Добре дошли в чудния и приказен свят на конструкторите Lego. Потопете се в един приказен свят и огромно разнообразие от различни конструктори и играчки, на най-разнообразни игри и преживявания, които ще преживеете с конструкторите с марката Lego. Това е най-реномираната марка за детски конструктори в целия свят. Това е и най-предпочитаната марка от малки и големи. С тези конструктори игрите гарантирано ще са много забавни и увлекателни за часове наред игри и приключения.

 

Конструкторите от серията  Lego Technic са предназначени предимно за деца над 6 годинки. Те са подходящи както за деца и юноши, така и за големи хора. Без значение от възрастта на човека и това какъв пол е той игрите с конструкторите от тази серия гарантирано ще са много интересни. Детето ще може да сглобява различни превозни средства и фигури например на роботи, а след това да ги разглоби и да сглоби отново нещо друго. Това са играчки-конструктори така наречени 3 в 1 или 2 в 1, при които купувате една играчка, а реално получавате няколко различни. По този начин игрите са винаги разнообразни и интригуващи за детето, а големите хора могат да сглобят конструктора и след това да го поставят като декорация в дома си или с колекционерска  цел.

 

Lego Technic са серия конструктори, които са едни от най-предпочитаните и купувани от хората в целия свят.  Те предлагат вълнение, приключение и огромен разнообразие.

 

При нас в онлайн детски магазин Jerrykids.com вие ще можете да намерите и много други серии на конструкторите Lego. Например: Lego Duplo, Lego City, Lego Architecture, Lego Star Wars и много други.

 

Игрите с конструктори са винаги много забавни, разнообразни и увлекателни за всички деца. Но освен това те помагат и за развитие на голям брой положителни качества като:  развитие на въображението, което се случва по време на игра с конструкторите, Развитие на логичната мисъл, което се случва когато детето трябва да сглоби различните елементи по предварително зададен начин и развитие на фините двигателни умения, което се случва при работата с ръце и пръстите на ръцете по време на игра или сглобяване на различните дребни елементи.

 

Ето така конструкторите са едни от най-предпочитаните играчки за всички деца. Освен голямо разнообразие от конструктори, ние предлагаме и много голям асортимент от различни други играчки, което си заслужава да разгледате.

 

Не се колебайте да се свържете с нас при въпроси. Ние сме винаги насреща!