Натурални еко таблетки за автоматична съдомиялна 25 таблетки
Вид: таблетки за съдомиялна
Опаковка: картонена кутия
Разфасовка: 25 бр.
Ползи: Препоръчва се за употреба в къщи със септични ями и други автономни канализации.Постига се максимална хигиена само с натурални съставки.Не причиняват алергии и щадят природата.
Състав: Био ензимна формула, съдържаща: 15- 30% избелващи вещества на кислородна основа, <5% поликарбоксилати, <5% нейонни повърхностно активни вещества, ензими: амилаза, протеаза
Не съдържа: Оцветители, ароматизатори за хора с алергии и астма, фосфати, избелители на хлорна основа, токсични съставки, абразивни вещества, парфюми, оцветители, ГМО.
Начин на употреба: Изплакнете силно замърсените съдове. Не премахвайте разтворимото фолио! Поставете една таблетка в предназначеното за целта място и пуснете нормалната програма, която използвате. В райони с твърда вода, за най-добър ефект трябва да се използва допълнителна сол.
Съхранение: Съхранявайте и транспортирайте при 2– 25˚C. Пазете на недостъпни за деца места. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете с много вода. При нужда потърсете медицинска помощ.
Допълнителна информация: Присъден Еко етикет на ЕС и ECO GREEN сертификати.\nЕко формулата е натурален препарат на базата на естествени растителни съставки, с био ензими и минерали.\nБързо и лесно разтваря мазнини и отстранява полепналата мръсотия, оставяйки съдовете ви блестящо чисти.\nПо- безопасна алтернатива на агресивните химически препарати.Таблетки за съдомиялна без фосфати и формалдехиди, но толкова ефективни, колкото най-известните силни химически препарати за съдомиялна.\nНе оставя неприятна химическа миризма и остатъци от препарата върху съдовете ви и съдомиялната машина.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!
    Лош           Добър

Натурални еко таблетки за автоматична съдомиялна 25 таблетки

  • Производител: Tri-Bio
  • Код на продукта: 14672
  • Наличност: В наличност
  • 14.81 лв.