Некъсащ се чорапогащник

Покажи:
Сортирай по:

Ултраустойчив чорапогащник, некъсащ се, бежов

Ултраустойчив чорапогащник, некъсащ се, бежов - на този страхотен клин можете да се доверите на..

25.50 лв

Ултраустойчив чорапогащник, некъсащ се, черен В наличност

Ултраустойчив чорапогащник, некъсащ се, черен

Ултраустойчив чорапогащник, некъсащ се, черен - на този страхотен клин можете да се доверите на..

25.50 лв

Некъсащ се чорапогащник

Некъсащ сечорапогащник

 

Здравейте, уважаеми клиенти.

Ние от DDGroup предлагаме стока, която сами внасяме в България. Продаваме на едро и на дребно и това е гаранция за най-добра цена, която ще намерите при нас. Освен това проверяваме стриктно всеки един продукт, което е гаранция за най-добро качество. Стоките, които внасяме са от Полша, Германия, Англия, Италия, Испания и др.

 

Да, наистина късащите се чорапогащници са нещо много неприятно за всяка жена. Те се късат толкова често и толкова лесно, че излизат бримки дори без да разберете как е станало. Вие дори често трябва да носите резервен чрапогащник във Вашата дамска чанта, когато сте навън, на работа и на други места.

 

Това е нещо много неприятно, но ние Ви предлагаме едно много модерно и лесно решение на този проблем. Предлагаме Ви некъсащ се чорапогащник. Той е ултраеластичен и универсален размер. Това го прави подходящ а абсолютно всяка една жена. Предлагаме го в два цвята: черен и бежов. Той е 30 дана.

Предлагаме Ви още много други много модерни предложение в нашата категория Мода. Просто разгледайте и изберете най-подходящите за Вас,

 

Желаем Ви приятно пазаруване! J