Пъзели

Покажи:
Сортирай по:

Wood Trick Дървен конструктор Monster Truck

Wood Trick Дървен конструктор Monster Truck - Невероятните 3D пъзели с украинската марка Wood Trick ..

119.90 лв

Wood Trick Дървен конструктор Hand

Wood Trick Дървен конструктор Hand - 3D пъзелите от украинската марка Wood Trick не са просто детска..

107.10 лв

Wood Trick Дървен конструктор Chameleon

Wood Trick Дървен конструктор Chameleon - един наистина страхотен и очарователен подарък за абсолютн..

107.10 лв

Wood Trick Дървен конструктор ATV

Wood Trick Дървен конструктор ATV - едно повече от прекрасно ATV ще изненада и очарова изключително ..

42.70 лв

Eichhorn Цветни дървени кубчета

Eichhorn Цветни дървени кубчета - една наистина невероятна възможност за всяко едно малко дете да се..

25.00 лв

Eichhorn Пъзел с форми Ферма 5 части

Eichhorn Пъзел с форми Ферма 5 части - една невероятна възможност за вашето малко дете не само да се..

26.50 лв

Eichhorn Дървени цветни блокчета

Eichhorn Дървени цветни блокчета - колко е забавно и приятно да наблюдаваме как нашето любимо малко ..

38.50 лв

Eichhorn Дървен забавен пъзел

Eichhorn Дървен забавен пъзел - едно от най-забавните, най-увлекателните, но и едно от най-полезните..

7.70 лв

Clementoni 500 части Пъзел Don't Worry Изчерпано

Clementoni 500 части Пъзел Don't Worry

Clementoni 500 части Пъзел Don't Worry - един страхотен подарък-изненада за всеки човек, който ..

12.60 лв

Clementoni 1000 части Пъзел кучета Beagles Изчерпано

Clementoni 1000 части Пъзел кучета Beagles

Clementoni 1000 части Пъзел кучета Beagles - един страхотен подарък-изненада за всеки любител н..

16.50 лв

Clementoni 1000 части Пъзел London Изчерпано

Clementoni 1000 части Пъзел London

Clementoni 1000 части Пъзел London - един страхотен подарък за всички хора, които обичат да ред..

16.50 лв

Пъзели

Стоенето у дома понякога е много желана почивка, но понякога се оказва и доста скучно. Когато сме си вкъщи търсим какво да правим и често прекарваме часове наред в занимания като да гледаме телевизия или да пускаме снимки в социалните мрежи. Тези занимания са любими на много хора , но понякога е редно да се замислим какво получаваме ние когато пилеем толкова време пред компютъра или телевизора. Защо не се захванем с нещо, което също е толкова увлекателно, но в същото време, но и огромен положителен ефект върху нашия интелект и логична мисъл? Или иначе казано нещо, което ще ни накара малко да си размърдаме мозъците. Просто да съчетаем полезното с приятното.

 

Едно такова занимание със сигурност е подреждане на пъзели. Това е увлекателно занимание както за деца, така и за големи хора. Винаги когато сме у дома поради най-различни причини и се чудим с какво занимание да се захванем е хубаво да се сетим, че подреждането на пъзели със сигурност ще ни разнообрази и ще бъде много интересно.

 

Днес на пазара се предлагат най-различни пъзели по марка, модел или брой елементи.  Има детски пъзели, които предлагат изображения на любими герои от анимационните филми, които децата обожават.  Един куп любими и смешни анимационни герои като Мечо Пух и неговите приятели. Или любимата на децата забавна мишка Mickey Mouse заедно с неговата любима Minnie Mouse, или едно детско, с което са израснали поколения хора каквото е Маша и Мечока. Въобще вариантите за деца са изключително много и най-разнообразни.

 

Не трябва да забравяме, че и много големи хора обичат да редят пъзели. Това е приятно и увлекателно занимание и за тях. Пъзелите за пораснали хора са с повече и по-дребни елементи.  Те могат да са с 1000, 2000 и дори повече части. Могат да са изображение на красиви природни картини или забележителности, могат да изобразяват световни културни паметници. Или дори някое любимо животно като сладко куче, коте, папагал и какво ли още не.

 

Пазара е пълен с най-различни модели пъзели. Те могат да бъдат също така макетни модели на величествени сгради. Това са така наречените 3D пъзели. Има дори пъзели, които след сглобяване могат да се оцветяват, което ги прави още по-атрактивни и интересни. Други пъзели вървят с 3D очила.

 

Какъвто и пъзел да изберете можете да сте сигурни, че ще се занимавате с едно много приятно и увлекателно занимание. Освен това подреждането на пъзели допринася за развитие на логичната мисъл,  интелекта и фините двигателни умения, нещо което е изключително важно  особено за децата. Много важно е да се отбележи, че при правилно сглобяване на частите от пъзела ще се получи много красива картина, която ще донесе огромна радост.

 

Ние от Детски магазинJerrykids.com ви предлагаме един богат асортимент от най-различни пъзели . Разнообразие от марки, модели , картини и брой елементи. Разгледайте нашите предложения  и изберете този пъзел, който на вас най-много ви допада