Полипропиленово бебешко шише Little Angel – 3+ месеца, 250 мл., синьо

Шишето е с вместимост 250мл. и биберон с две дупки за засукване – комбинация, подходяща за нуждите на бебета на възраст 3+ месеца.

В направата му са използвани 100% безопасни и нетоксични материали, които гарантират висока издръжливост при дългосрочна употреба, а именно:

• Висококачествен полипропилен с нулево съдържание на бисфенол А, съгласно всички актуални регулации в производството на стоки за бебета.

• Мек медицински силикон с ортодонтски дизайн, гарантиращ правилна техника на засукване при кърмени бебета и бебета на смесено хранене. 

Биберонът на шишето Little Angel е с добавен вентилационен механизъм, който спомага за правилно движение на въздуха и предпазва бебето от поява на газове и колики.

В комплектът ще откриете и удобен пластмасов капак, благодарение на който можете да пренасяте шишето в чантата си без да го излагате на външни замърсявания. 

Всички елементи, включени в комплекта, подлежат на стерилизация на високи температури посредством изваряване или използване на специален бебешки стерилизатор. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!
    Лош           Добър

Полипропиленово бебешко шише Little Angel – 3+ месеца, 250 мл., синьо

  • Код на продукта: 16752
  • Наличност: В наличност
  • 5.69 лв.