Пробиотичен еко почистващ препарат за баня, 420 мл.

Вид: препарат за баня
Опаковка: пластмасова бутилка с дозатор
Разфасовка: 420 мл.
Ползи: Препоръчва се за употреба в къщи със септични ями и други автономни канализации.Постига се максимална хигиена само с натурални съставки.Не причиняват алергии и щадят природата.
Състав: Пробиотична формула съдържаща вода, жизнеспособни култури микроорганизми, магнезиев нитрат, магнезиев хлорид, калциев карбонат, ксантан на прах, бензисотиазолинон/метилсотиазолинон
Не съдържа: Фосфати, избелители на хлорна основа, силни разтворители, абразивни субстанции, парфюми, оцветители и ГМО.
Начин на употреба: Разклатете добре. Напръскайте върху повърхността или влажна гъба, оставете да действа 2- 5 минути, избършете с гъба или четка, изплакнете с вода.
Съхранение: Съхранявайте и транспортирайте при 2– 25˚C. Пазете на недостъпни за деца места. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете с много вода. При нужда потърсете медицинска помощ.
Допълнителна информация: Пробиотичен еко препарат за почистване на баня. За вани, душ кабини, плочки, и др. Почиства порцелан, керамика, фибростъкло и неръждаема стомана, като не ги надрасква. Активните пробиотици почистват на микроскопично ниво, отстраняват неприятните миризми и осигуряват повърхностна защита от скрити замърсявания в пукнатини и пори за следващите 3 дни. Без разтворители, абразивни субстанции, парфюми и оцветители. Препоръчва се за хора с астма и алергии. Неутрално pH, биоразградим, може да се употребява в септични канализации. Забележка: В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете с много вода и потърсете медицинска помощ.  

Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!
    Лош           Добър

Пробиотичен еко почистващ препарат за баня, 420 мл.

  • Производител: Tri-Bio
  • Код на продукта: 17119
  • Наличност: В наличност
  • 7.40 лв.