Ръчно плетени кукли

Публикувано от jerrykids 06/08/2020 0 Коментар(и)

Много видове детски играчки в днешно време са разпределени по видове и не са подходящи за всички деца. Някои са за момчета други за момичета. Има обаче и такива играчки, които са подходящи за всички деца както за момчета, така и за момичета. И тези играчки са плюшените играчки. Тези играчки могат да бъдат най-различни като модели, размери и изработка. Някои от тях са с въображаеми герои, други са с анимационни или филмови герои, трети са с герои от детските приказки, а има и такива, които просто са с формата на любимо животно като: мече, слонче, елен, сърна и прочие.

 

 

Детските кукли най-често са предназначени за момичета, но има и един друг тип детски кукли за игра и това са тези, които могат да се ползват и да се играе с тях както от момичета, така и от момчета. Това са ръчно плетените кукли с марката AlinoArt, които ние предлагаме. Тези плетени кукли са изработени от 100% бебешка прежда, която е напълно безвредна и безопасна за всяко едно дете и дори за най-малките деца на възраст над 1 годинка. Те са изработени с пълнеж, които се състои от 100% антиалергичен силиконов пух, което също е напълно безвредно за децата. Най-интересно при тези кукли с марката AlinoArt е, че те не просто са плетени, аса изплетени по специален начин. Това е специален японски начин за плетене на една кука. Това е повече от едно просто изплитане на кукла, а именно, че това си е истинско японско изкуство, което не владее всеки един човек. Ето за това ръчно плетените кукли на AlinoArt са нещо повече от една обикновенна детска играчка, детска плюшена играчка или кукла за игра. Те са истинско изкуство, което може да оцени всеки един истински ценител или дори и любител на качественото, на майсторството в изработката и прочие.

 

 

Ако вие подарите на своето любимо малко дете една или повече от тези страхотни играчки с марката AlinoArt ще видите как то ще остане повече от истински доволно и ще си играе със своята нова играчка с часове наред в увлекателни, занимателни и много забавни игри. Тази детска кукла много бързо ще се превърне в любима играчка на детето и то ще може да я взема и носи навсякъде със себе си. Дали ще си играе с нея у дома, или по време на път в автомобила или ще я взима със себе си на разходка всъщност няма никакво значение, защото с този тип играчки всичко това е напълно възможно. Детето дори може да я гушка по време на сладък сън или приятна дрямка. Тя ще е винаги до него и ще му е най-добра компания в игрите и дори в съня. Тези детски кукли са меки и пухкави точно като истински плюшени играчки и наистина ще се превърнат в любими на вашето малко и силно обичано дете.

 

 

AlinoArt ръчно плетените играчки са най-различни и разнообразни и могат да задоволят желанията на всяко различно дете. Те не само са различни по размер и не само всички са с идеално качество на изработката и напълно безвредни, но и имат формата на различни и много любими анимационни или филмови герои. Така, когато разглеждате нашите специални играчки AlinoArt вие ще срещнете сред тях някои много добре познати герои като Дино Флинстоун или Пебълс Флинстоун от любим филм и детско за Фред Флиснстоун. Ще срещнете дори и някои приказни герои като Звездния Малък Принц. Други модели са с формата на различни любими горски и диви животни като мече или еленче. Въобще изборът е огромен и разнообразен и има по нещо за всеки вкус и желание.

 

 

Подобен тип детски играчки са не само много интересни и увлекателни по време на игра, но са и едни от любимите на всяко едно малко дете. И не само това, но те имат и много богата гама от различни полезни деиствия, които оказват върху децата по време на игра. Така докато детето си измисля и въобразява най-различни игри и занимания със своята любима кукла или плюшена играчка, то всъщност ще тренира и развива своето въображение. Докато ги мачка, стиска и гушка, детето ще разива своята фина моторика, което е от огромно значение за последващо развитие на интелекта и правилния и изразителен говор на детето. Докато си играе и обгижва своята нова любима кукла детето ще тренира своята грижовност и отговорност към заобикалящия го околен свят и всички хора. И това е само една много малка част от всички полезни ефекти, които оказват този тип играчки върху детското развитие. Ясно виждаме, че игрите в днешно време са не само много забавни и увлекателни, но имат и своято огромно значение за едно цялостно и пълноценно детско развитие както на физиката на подрастващите деца, така и на техния интелект. Не лишавайте децата си от разнообразни игри и веселие, защото както видяхте вече това е наистина много важно за тях. Нека детето да си играе и забавлява, нека се смее. Има ли нещо по-прекрасно от искрен детски смях?

 

 

Ние от онлайн Детски магазин Jerrykids.com ви желаем приятно пазаруване и много щастливи деца!