Радиоуправляеми коли

Покажи:
Сортирай по:

Maisto Tech Джип Dirt demon

Maisto Tech Джип Dirt demon - Страхотен Off Road джип от реномираната марка Maisto. Джипът е голям с..

58.90 лв

Maisto Tech Джип Off road vudoo

Maisto Tech Джип Off road vudoo - страхотен Off Road джип с дистанционно управление от Maisto Tech. ..

58.90 лв

Maisto Tech Джип Rock Crawler

Maisto Tech Джип Rock Crawler -  едно изключително вълнуващо преживяване не само за малките дец..

98.90 лв

MAISTO TECH Джип Rock Crawler Junior

MAISTO TECH Джип Rock Crawler Junior - невероятен OFF ROAD Джип с дистанционно управление. Изключите..

59.95 лв

RASTAR Джип Range Rover Evoque с волан 47900

RASTAR Джип Range Rover Evoque с волан 47900Peaлиcтичeн дизaйн нa ĸoлaтa;Движeни..

118.90 лв

RASTAR Джип с дистанционно Land Rover Discovery 3 R/C 1:14 21900

RASTAR Джип с дистанционно Land Rover Discovery 3 R/C 1:14 21900Peaлиcтичeн дизaйн нa ĸoлaтa;Движeни..

64.90 лв

Rastar Кола BMW i8 Open door R/C 71010

Rastar Кола BMW i8 Open door R/C 71010 - една от любимите и най-желани коли от всички хора може..

69.90 лв

Rastar Кола Bugatti Veyron R/C 1:14 75700

Rastar Кола Bugatti Veyron R/C 1:14 75700- със сигурност една от най-желаните, най-впечатляващите и ..

64.90 лв

Rastar Кола Ferrari F12 R/C 53400

Rastar Кола Ferrari F12 R/C 53400 - Кой човек не мечтае да има собствено червено Ferrari. Това..

44.90 лв

RASTAR Кола с дистанционно Ferrari 458 Italia 1:18 53400

RASTAR Кола с дистанционно Ferrari 458 Italia 1:18 53400  - Отлично забавление за вс..

69.90 лв

Радиоуправляеми коли

Наближават празници! Ние започваме да обикаляме по магазините за детски играчки, започваме да разглеждаме всички играчки и да се чудим какво точно да закупим за подарък на нашето любимо дете. Изборът не е лесен. Детето ни си има толкова много играчки и те всички са най-различни. Ние вече не знаем какво да му подарим. Не знаем на какво ще се зарадва най-много.

 

Ние от онлайн Детски магазин Jerrykids.com можем да ви дадем един практичен и приятелски съвет. Модерните деца обичат да играят с модерни играчки. А най-модерните играчки за електронните играчки. Това са играчките на 21-ви век. Днес пазара е препълнен с много и най-различни електронни играчки. Но, ако вече сме се спрели на този избор и ни остава само да решим каква по-точно да е играчката за подарък на детето, то тогава е хубаво да вземем предвид други странични обстоятелства, които обаче са изключително важни. Например дали детето е момче или момиче! На каква възраст е нашето дете! И не на последно място на какво би се зарадвало най-много нашето дете. Трябва да разберем неговите интереси. Това какво му доставя най-голямо удоволствие. И по този начин ще се ориентираме какво точно да му купим.

 

Един много добър избор са радиоуправляемите коли.  Този тип играчки са предназначени предимно за момчета, но да не забравяме, че има и много момичета с интерес към колите. Освен това акцента тук пада върху играчката с радио контрол, а тези играчки са много забавни и за двата пола. С някои коли с дистанционно управление детето си играе у дома, на гладка и равна повърхност, но да не забравяме, че има и по-големи коли или джипове, които са специално предназначени за игра навън. Те могат да се движат по всякаква повърхност и са много бързи. Имат голям обхват на дистанционното управление и игрите с тях са изключително забавни и интригуващи не само за малките деца, но и за големите и пораснали вече хора и родители.

 

Повечето от радиоуправляемите коли имат допълнителни екстри като светлинни и звукови ефекти. Фаровете и стоповете им светят, а може да има и допълнителни светлини. Те издават звуци на истинска кола, което прави играта с нея още по-желана и интригуваща за детето. Някои са по-бързи и мощни други не. Те могат да се управляват във всички посоки, като завиват наляво или надясно и да се движат напред или назад.

 

Радио контролерът е изработен максимално удобен за малките детски ръце. Той може да има различна форма, а дори някои имат форма на автомобилен волан, което придава чувство в детето все едно държи истински волан и управлява истински автомобил.

 

Много неща в този тип играчки – радиоуправляеми коли е изработено така, че да направи играта за детето максимално интересна и интригуваща. Детето ще е готово да се впусне в най-бързите скоростни гонки и да ги спечели всичките със своя нов любим автомобил.

 

Разгледайте нашите предложения за подобен тип играчки и изберете за вашето дете, точно тази кола с радио контрол, която смятате, че ще се хареса най-много на вашето любимо дете. При нас можете да разгледате и други категории играчки с радио управление като: радиоуправляеми самолети, радиоуправляеми роботи, радиоуправляеми лодки, радиоуправляеми самолети, дронове и прочие.

 

Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас. Ние винаги сме готови да ви дадем най-точна и изчерпателна информация за всеки продукт в нашия онлайн детски магазин.

Приятно пазаруване!