Радиоуправляеми самолети

Покажи:
Сортирай по:

Mondo ултра дрон Storm Camera

Mondo ултра дрон Storm Camera - Свалете приложенията от „Google play“ или „App store“ и правете сним..

115.50 лв

Zhorya Хеликоптер M35 Изчерпано

Zhorya Хеликоптер M35

Zhorya Хеликоптер M35 - страхотен подарък за малки и големи.  Хеликоптерът е подходящ за употре..

34.90 лв

Радиоуправляеми самолети

Първи документирани чертежи и експерименти за летателни машини идват още от 15 век и техен автор е Леонардо да Винчи. Идеята при летателните машини е, че те са по-тежки от въздуха, а същевременно трябва да се издигнат във въздуха и да осъществят полет. Съществуват най-различни опити от различни хора по целия свят. Някои са успешни други не. Много от тези опити са документирани и за тях всеки любознателен човек може да потърси и прочете повече. Реално първият изобретен самолет се осъществявана 17, 12. 1903 година в Съединените Американски Щати от братята Орвил и Уилбърт Райт. От този момент осъществяването на летене за най-различни нужди и причини, вече не е мечта, а само така наречените самолети се усъвършенстват.

 

Малко кратка история за летателните машини, но от кога започва производството на детски играчки като самолети, хеликоптери и други летателни машини, които се управляват посредством дистанционно управление не е много ясно. Но е ясно, че днес на пазара е пълно с подобни детски играчки, които носят огромна радост в децата и предизвикват огромен интерес към себе си.

 

Радиоуправляемите самолети могат да се управляват във всички посоки: напред, назад, наляво, надясно, нагоре и надолу. Те издават автентични звуци на истински самолети,  а някои дори имат различни светлинни ефекти, което прави играта с тях още по-забавна и интересна за малките деца. Те имат различен обхват на дистанционното управление, според модела и предназначението. Някой са подходящи за игра  у дома, защото не са проектирани да издържат на различни атмосферни условия, като вятър или имат по-малък обхват на радио управлението. Други обаче са предназначени предимно за игра на вън. Те обикновено са по-големи и издържат дори при по-слаб вятър или други неблагоприятни условия. Много от тях имат различни функции, характеристики или екстри, с които играта ще е още по-забавна и увлекателна. Тези играчки са за деца, но не само. Много от тях са предназначени и за големи хора, за които играта също ще е много забавна и интересна.

 

Подобен тип играчки, разбира се, не са само самолети, но и всякакви други летателни машини като: хеликоптери или дронове или друг тип подобни играчки. Ние сме сигурни в огромната радост, която получава детето при игра с подобен тип детска играчка. То е като една огромна сбъдната мечта.

 

Трябва да споменем  и за така наречените дронове с дистанционно управление. Те могат да имат различна форма и според характеристиките са подходящи за деца или за по-големи хора. Те имат богата гама от най-различни функции. Те могат да притежават камера, с която да снимат от високо и да се получат много красиви панорамни снимки. Други могат да правят дори видео клипове. Това е много полезно когато искате да направите панорамна снимка от високо някъде в красивата природа или на някое обществено събитие или концерт. Подобни дронове се използват от медиите, за да могат да заснемат всичко, което се случва на определено обществено събитие. Дроновете, които те ползват имат по-професионално предназначение и не са подходящи за игра от деца.

 

Ние от онлайн Детски магазин Jerrykids.com сме се постарали да подберем един не малък и много разнообразен асортимент от най-различни радиоуправляеми самолети, хеликоптери, дронове или друг тип радиоуправляеми играчки. Разгледайте нашите предложения и при възникнал въпрос не се колебайте да се свържете с нас. Ние с удоволствие ще отговорим на всички ваши въпроси.

 

Приятна разходка на онлайн пазара – Jerrykids.com