Радиоуправяеми роботи

Покажи:
Сортирай по:

Teksta Интерактивно микро куче

Teksta Интерактивно микро куче - куче робот за домашен любимец. То реагира на звука от гласа ти или ..

22.90 лв

Радиоуправяеми роботи

Децата редовно гледат филми и детски, в които главните герои са различни видове роботи. Това са филми от жанра на фантастиката. Но така беше само преди няколко години. Вече в реалния свят човечеството е създало различни роботи. Някои от тях, които са най-интересни имат човешка фигура и дори могат да се движат и говорят. Роботите са хитът на 21-век. Днес машините са навсякъде около нас и ние дори притежаваме не малък брой роботи в самите си домове, макар да не се замисляме много над тази мисъл. Все още всекидневното общуване с човешки робот си остава в бъдещето, но във все по-близкото бъдеще. Ние реално  виждаме как филмите от жанра фантастика се сбъдват в реалния свят.

 

Когато родителят се чуди какво да подари на своето любимо дете, то задължително трябва да е нещо ново, модерно и много интригуващо. Производителите от  цял свят се надпреварват кой ще изобрети най-съвършената играчка, макар че такова чудо буквално не съществува. Но те ни предлагат един вид играчки, които доста се доближават до това понятие и това са така наречените – Радиоуправляеми роботи. Това са една група от детски играчки, които се управляват посредством дистанционно управление. Те се направляват от разстояние и притежават изключително голям брой различни функции, които да забавляват малките деца по време на игра.

 

Някои радиоуправляеми роботи се движат в различни посоки, те ходят съвсем като истинските хора. Издават звуци и имат светлинни ефекти. По-новите и усъвършенствани роботи за игра дори могат да говорят различни фрази и то на български език. Освен, че ходят те могат да изпълняват и голям брой други движение като премятане, салта, различни видове танци, подскоци и много други. Някои роботи казват смешни и забавни неща, които наистина ще разсмеят детето. Това може да са различни видове шеги, вицове, а не се учудвайте ако някой робот съвсем неволно ви каже нещо грубо.

 

Най-модерните радиоуправляеми роботи могат да се свържат с телефон и чрез специално приложение свалено от интернет на робота да му се зададат специфични функции за движение или говорене на определени думи или фрази. Така детето има възможността само да програмира собствения си робот, което прави играта с него изключително забавна и интригуваща.

 

Трябва да отбележим, че подобен тип играчки са много забавни и привлекателни и за големи хора. Те могат да се използват както от  момчета, така и от момичета. Не попадат в точно определена група играчки, които са предназначени за определени хора.

 

Ние от онлайн Детски магазин Jerrykids.com ви предлагаме голям набор от различни видове роботи, които се различават по множеството си функции. Има дори роботи с батерия, която се захранва от светлината.

 

Разгледайте нашите предложения от най-различни радиоуправляеми играчки, без значение дали са роботи или друг вид играчки с радио контрол като: радиоуправляеми коли, радиоуправляеми самолети, дронове, лодки и прочие.

 

Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас на някои от посочените телефони или на Mail. Ние с радост ще ви отговорим на всички въпроси с голяма изчерпателност!