Различни детски матраци

Покажи:
Сортирай по:

Baby Italia Матрак Aloe Vera 125/60 см

Baby Italia Матрак Aloe Vera 125/60 см - ако искате вашето любимо дете да се чувства наистина комфор..

255.00 лв

Baby Italia Матрак Pluto 125/60 см Изчерпано

Baby Italia Матрак Pluto 125/60 см

Baby Italia Матрак Pluto 125/60 см - един детски матрак с изключително високо ниво на качество предл..

165.00 лв

Kikkaboo Сгъваем матрак My Little Bear Mini

Kikkaboo Сгъваем матрак My Little Bear Mini - един страхотен детски матрак. Той е изработен от хипоа..

24.90 лв

Lorelli Матрак Sweet Dream 62/161/14

Lorelli Матрак Sweet Dream 62/161/14 -  един невероятен детски матрак, който ще допринесе изклю..

114.90 лв

Lorelli Матрак за люлка Eva

Lorelli Матрак за люлка Eva - ако вече имате л=лка Eva, то сега реномираната марка за детски и бебеш..

12.00 лв

Различни детски матраци

Малкото бебе е на път! А подготвите ли вече стаята на бебето, заедно със всички мебели и други детски неща, които е редно да има в една бебешка стая като: бебешки шезлонг, гардероб и скрин, бебешки креват, люлка и много други? Е, ако сте направили всичко това и ако сте избрали подходящо легло за вашето любимо и дългоочаквано новородено, то сега е време да помислите и за подходящ матрак за бебешкия креват.

Всичко, което закупите за новороденото дете е редно да съобразите с интериора на стаята, за да бъде тя красива и уютна и да може бебето да се чувства максимално добре, когато е в нея, без значение дали ще спи или ще си играе с любимите бебешки играчки.

 

Днес на пазара се предлагат най-различни продукти за стаята на едно дете, но ние в момента ще се спрем специално на матраците за леглото на детето. На пазара има и най-различни детски матраци. Те са различни по марка, модел, размер и цветове. Хубаво е да съобразим всички тези елементи, за да изберем най-подходящ и най-добър бебешки матрак за нашето любимо дете. Хубаво е да съобразим и от какво е направен матракът, а пазара предлага най-различни варианти съобразени с различните изисквания на различните деца.

 

На първо място да помислим от какъв материал ще е направен матракът на нашето дете. Дали ще е донапренов или някакъв вид пяна? Дали ще е ергономичен или дишащ, за да не се запотява детето по време на сън. Всичко това са неща, които са много важни, особено, ако нашето дете има по-специални изисквания и се налага да му вземем по-специален модел матрак. След това трябва да преценим неговите размери. Те трябва да са според размерите на кревата, който вече сме взели, за да се постави точно в него. Винаги различните детски матраци ги правят около 2-3 сантиметра по-малки от вътрешните размери на леглото, за да може да се подпъхне по-добре чаршафа, който сме решили да сложим. След това можем да помислим какъв свят да е матрака и дали на него да има закачливи и весели щампи, които ще са много симпатични и ще привличат вниманието на детето или той може и да е по-стандартен цвят като бял, бежов и прочие. Има много родители, които се спират и на точно определена марка, като са сигурни в качеството на продуктите, които предлага тази марка. Да не забравяме и много важното съотношение между качество и цена, защото пазара е залят с какви ли не продукти.

 

Ние от онлайн Детски магазин Jerrykids.com сме помислили за всички възможни ваши предпочитания и сме се погрижили да ви предложим едно много огромно разнообразие от най-различни детски матраци. Те се различават по марка, модел, изработка, материал на изработка, размери, това дали са със весели щампи или бели и много други неща.

 

Разгледайте нашите предложения и изберете най-подходящия бебешки матрак за вашето обичано дете.