Развитие на интелект чрез игра

Публикувано от jerrykids 16/11/2019 0 Коментар(и)

Ses Creative е холандска марка детски играчки. Марката е създадена преди повече от 40 години и от тогава следва една основна цел. Техните играчки да са не само забавни и увлекателни, но и да носят огромна доза полезно развитие за децата. Те насърчават интелекта, логиката, въображението, творческата мисъл, сръчността и старателността дори в най-дребия детайл.

 

Всички тези качества ще са от огромна помощ на детето когато порасне и се срещне с трудния живот на големите. Материалите, от които те произвеждат своите играчки могат да са дърво, пластмаса, платове и всякакви други, но най-важното е че във всяка играчка се следва предварително поставената цел: развитие чрез игра. А има ли нещо по-подходящо за детското развитие освен това, то да се случва по време на приятни и увлекателни игри, които могат да продължават часове наред.

 

С играчките на Ses Creative детето ще има възможност да сглобява, да подрежда мъниста, да рисува, да бродира. То може да следва предварително подготвени за тази цел шаблони или да се опита само да изобрети собствено творение.

 

Когато ние от Детски магазин Jerrykids.com предлагаме играчките на Ses Creative ние сме сигурни, че предлагаме играчки, които не само са издържали всички стандарти на качество, и не само, че детето наистина ще се забавлява в най-различни увлекателни игри, но гарантирано тези игри ще помогнат за цялостното интелектуално развитие на детето.

 

Тези играчки ще помогнат на детето да се подготви по-добре в предучилищна възраст, така че, когато тръгне на училище в първи клас, то вече ще има солидна интелектуална подготовка, която ще му помогне изключително много в учебния процес. Тези играчки ще помогнат и на децата, които вече са започнали училище, за да бъдат по-добри в учението. Те ще могат да смятат по-бързо, ще пишат по правилно, ще мислят по-логично и ще бъдат по-напреднали във всяко едно отношение.

 

Нашият съвет е, че когато родителят застане пред дилемата каква играчка да подари на своето дете, то не трябва да се колебае, че тези играчки, които помагат за развитието на неговия интелект трябва да са първи избор.

 

На пазара съществуват най-различни детски играчки, които са предназначение за игра в дома или за навън. Те могат да са от различна материя като: дърво или пластмаса. Нека играчката да не робува на марка или определен стандарт, а според изискванията на самото дете, на времето и мястото, в което то се намира. Когато предпочитаме играчки, които развиват интелекта на детето, то със сигурност не трябва да забравяме и всички най-различни играчки, които помагат за неговата двигателна активност и развитие!