Reer термос 500 ml АНТРАЦИТ

Reer термос 500 ml АНТРАЦИТ

Когато бебето огладнее, трябва да сме бързи. Има нещо от което се нуждаем преди всищко останало, и то е преварена вода с подходяща температура. Цветният термос гарантира, че ще имате топла вода под ръка по всяко време. Независимо къде се намирате : на разходка или в къщи, термосът поддържа водата топла с часове, което ву позволява бързо да приготвите храната на малкото съкровище, без никакви притеснения. Цветният термос се състои от вакуумно изолирано тяло с два панела. Това гарантира, че горещата вода се поддържа топла до 12 часа. Благодарение на двойната изолация, външната страна на бутилката никога не се нагрява, когато се напълни с гореща вода - по този начин предпазва от изгаряния. 

Дори когато детето вече е голямо, термосът продължава да е функционален, дали на вън или в къщи, за да поддържа топлата напитка топла, или студената - студена, можете да разчитате, че температурата на вашите напитки е точно такава, каквато я искате.

С термосът от Reer не е нужно да се притеснявате, че торбата ви ще се намокри. Силиконовото уплътнение гарантира, че това не може да се случи, като гарантира, че отворът на термоса е напълно запечатан и че не може да излезе течност. Системата за вакуумна изолация също предотвратява изпотяването на бутилката и образуването на капки конденз.

Reer термос 500 ml АНТРАЦИТ

Здравата вътрешна и външна обвивка се състои от 18/8 неръждаема стомана, която е известна с високото си ниво на чистота. Здравият материал отговаря на изискванията за ежедневна употреба и е особено издръжлив, без ръжда и устойчив на драскотини. Безопасната за храни неръждаема стомана предпазва съдържанието от външни влияния, без да придава на напитката ви метален послевкус. Нашият термос няма мирис или аромат и, разбира се, не съдържа BPA, PVC и вредни пластификатори.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!
    Лош           Добър

Reer термос 500 ml АНТРАЦИТ

  • Код на продукта: 90501
  • Наличност: В наличност
  • 24.99 лв.