Reer Термос инокс 500мл.

Reer Термос инокс 500мл.- Винаги ли имате време или възможност да затопляте предварително преварената вода за приготвянето на адаптираното мляко за Вашето дете? Искате ли да имате топла вода под ръка по всяко време на денонощието и без значение дали сте вкъщи или на разходка? Термосът на Reer Ви гарантира, че ще имате вода с необходимата температура бързо и по всяко време. Той поддържа водата топла в продължение на часове и ще Ви осигури удобството и спокойствието, от което се нуждаете, за да приготвите бързо храната на Вашето малко съкровище без никакви притеснения. Със своето вакуумно изолирано тяло с двоен панел термосът поддържа температурата на водата топла до 12часа, а двойната изолация на бутилката не позволява на външната страна да се нагрява когато се напълни с гореща вода.

И когато детето Ви вече няма да се нуждае от адаптирано мляко, термосът на Reer ще продължи да Ви осигурява топли или студени напитки на Вас и Вашето семейство по време на разходки, екскурзии или походи в планината. Висококачествения материал, от който е направен, отговаря на всички изисквания за ежедневна употреба. Неръждаемата стомана е безопасна за храна и предпазва съдържанието от външни влияния, няма мирис и вкус, не съдържа PVC, BPA и вредни пластификатори. Лесен за употреба и почистване. Създаващ комфорт при пиене благодарение на практичния защитен капак, който може да се използва и като чаша.

Reer Термос инокс 500мл.

·       Осигурява удобство  при приготвянето на бебешка храна

·       Лесен за миене и поддържане на хигиената, без задържане на миризми

·       Запазва преварената вода топла до 12часа

·       Силиконовото уплътнение не пропуска теч

·       Двупанелната вакуумна изолационна система не позволява изпотяването на бутилката и образуването на капки конденз

·       Лесно боравене благодарение на широкият отвор от 4,5см.

·       Комфорт при пиене

·       Подходящ за съхранението както на топли, така и на свежи студени напитки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!
    Лош           Добър

Reer Термос инокс 500мл.

  • Код на продукта: 90508
  • Наличност: В наличност
  • 19.99 лв.