Сервизи

Покажи:
Сортирай по:
Beluga Sweet&Easy сервиз за чай В наличност

Beluga Sweet&Easy сервиз за чай

Beluga Sweet&Easy сервиз за чай – Едно прекрасно допълнение към останалите продукти от серията S..

29.99 лв

Ecoiffier Детски Кухненски сервиз

Ecoiffier Детски Кухненски сервиз - един страхотен кухненски сервиз за малкото дете. Добавете този к..

42.90 лв

Ecoiffier Кухненски комплект 3 в 1

Ecoiffier Кухненски комплект 3 в 1 - страхотен комплект кухненски аксесоари, с които детската кухня ..

26.90 лв

Faro Toys Комплект за кафе Barbie

Faro Toys Комплект за кафе Barbie - Пригответе кафе в истинският комплект за кафе на куклата Ba..

12.70 лв

Smoby Frozen Кошница за пикник

Smoby Frozen Кошница за пикник - колко приятни са разходките сред природата! Децата ги обожават! Там..

29.99 лв

Smoby Frozen Поднос за чай

Smoby Frozen Поднос за чай - един страхотен детски сервиз с любимите анимационни герои от Frozen. Чу..

36.90 лв

Smoby Маша и мечока Кошница за пикник Изчерпано

Smoby Маша и мечока Кошница за пикник

Smoby Маша и мечока Кошница за пикник - всяко дете обожава да излиза на пикник сред природата заедно..

29.99 лв

Smoby Маша и мечока-Порцеланов чаен сервиз Изчерпано

Smoby Маша и мечока-Порцеланов чаен сервиз

Smoby Маша и мечока-Порцеланов чаен сервиз - един страхотен детски сервиз за игра, с който детето ще..

19.99 лв

Сервизи

Малкото момиче може да бъде и много добра домакиня. Едно от любимото занимание на малките деца е да приготвят различни неща като гозби или напитки, а след товада ги поднесат на своите гости или родители. Вие ще останете изключително изненадани от старателността, с която вашето дете ще направи всичко това за вас.

 

Представете си един страхотен ден в ресторанта на вашето собствено дете. Първо се настанете удобно на масата, която най-много ви харесва. След това детето ще дойде, за да си направите поръчка за всичко, което ви се хапва и пийва. Детето щеви запишепоръчката и ще се оттегли, за да започне да приготвя поръчаните от вас продукти. Навлчдавайте колко старание и лчбов влага малкото момиче в приготвянето. Когато детето е сигурно, че е подготвило всичко ще го сипе в специален детски сервиз за игра. Това е нейният любим сервиз. А след това отново със същото огромно старание и любов ще ви го поднесеи ще ви пожелае причтен апетит. Това е една игра, любима на всички малки момичета. А когато вие приключите с хапването не забравяйте да похвалите детето за вкусните хрраи и напитки, които ви е подготвило и сервирало.

 

Подобна игра децата могат да играят със своите родители,  познати, приятели, братя и сестри и въобще със всеки. За да се осъществи играта и за да бъде максимално забавна просто трябва да подарите на детето си един от страхотните сервизи за момичета, които са в изобилие на пазара в България. Те могат да бъдат закупени от най-близкият детски магазин, от други физически магазини, но бъдете сиурни, че в онлайн пространството ще намерите най-голям избор за подобни детски играчки.

 

Тези детски сервизи за момичета могат да са най-различни марки и модели. Нчкой от тях саизработени отпорцелан, но най-често срещаният материал е пластмасата, тъй като е най-безопасен за игра. Повечето сервизи за момичета имат най-различни декорации на различни детски забавни картинки като например на герои от анимационните филми, които детето обожава да гледа по телевизията. Огледайте внимателно всички предложения, защото тези комплекти съдърват и различен брой части. Някой са чаши, чинийки и чайник. Други са прибори захранене като чинии, вилици и лъжици. А сервизът може да е и комбиниран и да съдържа много голям брой най-различни части.

 

Подобен детски сервиз трябва дапритежава всяко малко момиче. Игрите с него гарантирано ще са много весели, увлекателни и забавни. Освен това по време на игра детето ще развива въображението си, творческата мисъл и фините двигателни умения, защото използва ръцете и пръстите на ръцете си докато подготвя поръчаната от клиентите или гостите си храна и напитки.

В нашия онлайн Детски магазин Jerrykids.com ние предлагаме много богата гама от най-различни детски сервизи за момичета. Ако решите, че вашето любимо дете веюе си има достатъчно подобни сервизи и търсите друг тип играчка за момичето си, то тогава може да разгледате и другите ни играчки за момичета. Те са подбрани много внимателно и разделени в различни категории, скоето се надяваме да ви улесним максимално в търсенето на най-подходяща играчка. Подобен тип категории са например: тоалетки за момичета, различни детски кухни, домакински уреди и много други.

 

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате възникнали въпроси и колебания. Ние с удоволствие ще ви дадем най-компетентен и точен съвет.

 

Потопете се в света на играчките и направете най-подходящия подарък за вашето обичано дете! 


Детски магазин Jerrykids