Шише с дръжки за хранене на бебе Little Angel - 6+ месеца, 250 мл.

Кокетно, издръжливо, практично и напълно безопасно – шишето на марката Little Angel съчетава в себе си всички добри практики и стандарти за качество, които един родител би искал да осигури на своето дете.

Бутилката е с вместимост 250мл., широко гърло и изработка от първокласен полипропилен без BPA. Тя е с леко прозрачен дизайн в розово, така че да гарантира едновременно отлична видимост към вътрешността и стилен външен вид.

Включеният в комплекта силиконов биберон е с три отделни дупки за засукване и бърза капка, подходяща за хранене на бебета след шестия месец от раждането. Формата на биберона е ортодонтска – за удобно засукване без опасност за захапката и пълна съвместимост с естественото кърмене. 

Шишето има специална технология за вентилация, която позволява правилното нахлуване не въздух в бутилката по време на употреба. По този начин бебето не поглъща въздух и не изпитва дискомфорт след хранене.

За удобството на родителя и детето, шишето идва със специални бебешки дръжки, насърчаващи безопасното самостоятелно хранене. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!
    Лош           Добър

Шише с дръжки за хранене на бебе Little Angel - 6+ месеца, 250 мл.

  • Код на продукта: 16753
  • Наличност: В наличност
  • 6.64 лв.